Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Greenure Weerstation – Hygrometer – Digitale Therm • Greenure Weerstation – Hygrometer – Digitale Thermometer – Luchtvochtigheidsmeter – Binnen

  Greenure Weerstation – Hygrometer – Digitale Therm Nauwkeurig de temperaturen en de luchtvochtigheid meten? De Greenure Thermo- en Hygrometer is ideaal voor binnenshuis en is gemakkelijk te installeren. De thermometer is voorzien van een datum en tijdweergave functie.

  De kamertemperaturen op de warme en koude dagen nauwkeurig in de gaten houden?
  De multifunctionele thermo- en hygrometer meet niet alleen nauwkeurig je kamertemperatuur maar ook de luchtvochtigheid in jouw huis. Met de thermometer kan je in een oogopslag zien of jouw kamer te warm, te koud, te droog of te vochtig is. De thermometer is geschikt voor alle ruimtes binnen huis. Leuk om te weten is dat zelfs het maximale en minimale record voor temperatuur en vochtigheid bijhoudt! De thermometer is wit van kleur en makkelijk af te lezen. Maar hoe werkt het eigenlijk?

  Kenmerken
  ✓ Duidelijk display
  ✓ Mooi design
  ✓ Het record bijhouden min en max
  ✓ Temperatuur en luchtvochtigheid

  Werking en installatie
  Hoe werkt de display thermo- en hygrometer? Je plaatst de thermo- en hygrometer op een centrale plek in het kozijn of tafel en hij werkt direct nadat de display aan wordt gezet. Hij geeft de temperatuur en luchtvochtigheid weer op een groot scherm. Volledig transparant en makkelijk te bevestigen doormiddel van de standaard op de achterzijde.

  Specificaties
  Materiaal: ABS
  Gewicht: 87 gram
  Temparatuur meting: -10 ~ 65℃
  Luchtvochtigheid meting: 10% ~ 99% RH
  Accuratie: Temperatuur ±1°C (1.8°F) / Luchtvochtigheid ± 3% RH
  Product formaat: 125*74*17mm
  Batterij: Ingebouwde oplaadbare lithiumbatterij

  Cadeautje?
  Met deze digitale thermometer verras je iemand vast! Naast dat de thermometer multifunctioneel is, is het ook een mooi en fijn cadeau om iemand cadeau te doen tijdens de feestdagen of op een verjaardag. Laat jouw dierbaren ook genieten van de nieuwste technologie van thermometers! .
  100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie
  Wij vinden het enorm belangrijk dat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen en werken daarom met een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Als jij problemen ervaart of opmerkingen over onze thermometer hebt kan je gerust even contact met ons opnemen via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen. Wij doen alles voor onze klanten en hun tevredenheid!

  27,99


  Titel: Greenure Weerstation – Hygrometer – Digitale Therm
  Prijs: € 27,99
  Productcode: 9200000112656039


   

Nauwkeurig de temperaturen en de luchtvochtigheid meten? De Greenure Thermo- en Hygrometer is ideaal voor binnenshuis en is gemakkelijk te installeren. De thermometer is voorzien van een datum en tijdweergave functie.

De kamertemperaturen op de ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top