Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Mepal Lunchpot Ellipse - 0,5L + 0,2L - Nordic Deni • Mepal Lunchpot Ellipse - 0,5L + 0,2L - Nordic Denim

  Mepal Lunchpot Ellipse - 0,5L + 0,2L - Nordic Deni Met de Mepal Lunchpot Ellipse neem je jouw tussendoortjes gemakkelijk mee. De lunchpot heeft twee compartimenten. Door middel van een draaibeweging scheid je de twee compartimenten van elkaar. Beide delen hebben een aparte deksel. De inhoud van de bovenste compartiment is 200 ml. Hier past ongeveer 75 gram muesli of fruit in. De capaciteit van het onderste deel is 500 ml.

  Dankzij de twee compartimenten kun je bijvoorbeeld jouw yoghurt en muesli of fruit gescheiden meenemen. Daarnaast kun je in het onderste gedeelte ook soep, noedels, groente of fruit meenemen.

  De lunchpot is gemaakt van duurzaam materiaal en mag in de vriezer, de magnetron (zonder deksel) en vaatwasser. De transparante deksel mag niet in de magnetron.

  Voordelen 2 compartimenten om je eten te scheiden Mag in de vaatwasser Mag in de diepvries Mag in de magnetron 0% BPA
  Wil je ook nog een broodtrommel erbij kopen? We hebben ook de Lunchbox Bento van Mepal met een inhoud van 1,5 liter.
  Over het merk Mepal Lekker eten en drinken waar je ook bent. Dankzij de producten van Mepal blijft al jouw eten heerlijk vers onderweg. Mepal heeft een ruim assortiment voor het vers houden van voedsel. Van handige drinkflessen tot aan uitgebreide broodtrommels. Of je nu op het werk bent, in de trein of aan het picknicken, de producten van Mepal nemen jouw eten overal mee naartoe.

  Sinds de jaren ’50 maakt Mepal al slimme kunststof producten om voedsel in te bewaren. Van het ontwikkelen tot aan het produceren, het merk doet het allemaal zelf. De meeste producten van Mepal worden gewoon in Nederland gemaakt, in het Gelderse Lochem. De producten zijn tijdloos en duurzaam waardoor deze jaren mee gaan. Ben je een onderdeel kwijt geraakt? Geen probleem! Bijna alle onderdelen zijn bij Mepal los bij te bestellen.

  14,99


  Titel: Mepal Lunchpot Ellipse - 0,5L + 0,2L - Nordic Deni
  Prijs: € 14,99
  Productcode: 9200000078698222


   

Met de Mepal Lunchpot Ellipse neem je jouw tussendoortjes gemakkelijk mee. De lunchpot heeft twee compartimenten. Door middel van een draaibeweging scheid je de twee compartimenten van elkaar. Beide delen hebben een aparte deksel. De inhoud van de bo....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top