Flevolamb Flevolamb
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

AJ-Sports Weerstandsbanden - Booty band - Fitness


 • AJ-Sports Weerstandsbanden - Booty band - Fitness
  AJ-Sports Weerstandsbanden - Booty band - Fitness Op zoek naar de ideale manier om fit te worden zonder uren in de sportschool te hoeven staan? Dan zijn deze weerstandsbanden van AJ-Sports zijn de oplossing voor u. Geen uren uitzoeken wat te doen met gewichten maar snel en efficiënt je spiergroepen trainen waar en wanneer je maar wil. Comfortabel, elastisch, anti-slip en geschikt voor elke persoon die makkelijk zijn/haar doel wil bereiken. Elastische weerstandsbanden Deze weerstandsbanden tillen jouw workout naar een nieuw niveau. Jouw training heeft vanaf nu dubbel zoveel inpakt waardoor jij eindelijk de resultaten zal zien waar je zo hard voor werkt. Deze bootybands creëren extra weerstand gedurende jouw bewegingen zo laat je jouw bil-en beenspieren net dat extra beetje harder werken en bereik jij in no-time optimale groei.

  Je bepaalt zelf het niveau van je workout de banden hebben drie verschillende lengtes die ervoor zorgen dat je je oefening kan zwaarder of lichter maken. De grootste band is dus eenvoudiger om bv. squads mee te doen dan de kleinere. Je kan zo dus opbouwen. Je start je bootyoefeningen met de cyaan kleurige band en naarmate jij vordert en voelt dat je een stapje hoger aankan dan kan je een kleinere band nemen. De cyaan kleurige is dus de minste lastige, de paarse middelmatig en de roze band is de zwaarste. AJ-Sports weerstandsbanden Licht gewicht Efficiënt voor al jouw spiergroepen Anti-slip ontwerp Duurzaam materiaal Snel resultaat zweetbestendig Bepaal zelf waar en wanneer je traint Verhoog zelf je niveau 3 verschillende weerstanden Nieuw design Anti slip-effect Het anti-slip effect van onze banden zorgt voor een optimale functionaliteit van je workout. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de banden niet op hun plaats zullen blijven zitten. Zo kan je van oefening naar oefening zonder enig probleem. Het nieuwe breedband-design zorgt er dan ook voor dat de band niet gaat overrollen. Ademend materiaal Het ademend en duurzame materiaal van onze banden zorgt ervoor dat je geen zweterig gevoel krijgt zoals bij een elastiek. De stof is van hoge kwaliteit en de dubbele naad en sterke versteviging zorgen ervoor dat de band niet gaat scheuren zodat u nog lang kan genieten van uw fitnessbanden. Specificaties Merk:S4Smart Materiaal: nylon, elastiek, katoen Kleur: roze, paars en cyaan Gewicht: 120 gram Afmetingen: cyaan (8cm x 36cm), roze (8cm x 36cm), paars (8cm x 36 cm) inhoud verpakking: verschillende band met handleiding en zakje Tevredenheidsgarantie: We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als er een probleem is of u bent niet tevreden met uw aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie voor risicoloos online winkelen!

  39,99


  Titel: AJ-Sports Weerstandsbanden - Booty band - Fitness
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9300000014652456


   

Op zoek naar de ideale manier om fit te worden zonder uren in de sportschool te hoeven staan? Dan zijn deze weerstandsbanden van AJ-Sports zijn de oplossing voor u. Geen uren uitzoeken wat te doen met gewichten maar snel en efficiënt je spiergroepen....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top