Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Tunturi Cardio Fit B15 hometrainer


 • Tunturi Cardio Fit B15 hometrainer
  Tunturi Cardio Fit B15 hometrainer De Tunturi Cardio Fit B15 hometrainer is een geweldige trainer om in beweging te blijven, voor revalidatie en voor het consequent verminderen van gewicht. Voor een training met lichte tot matige trainingsintensiteit is de Cardio FitB15 het juiste fitness apparaat. De functies van de monitor zijn zeer eenvoudig en gemakkelijk in te stellen. Met een weergave van de belangrijkste trainingsgegevens is het tijdens het sporten eenvoudig om de waardes van het scherm af te lezen. De monitor geeft de snelheid, tijd, afstand, calorieën en hartslag weer tijdens te training. De Cardio Fit B15 is niet afhankelijk van stroom, de monitor werkt namelijk op batterijen. Hierdoor is het mogelijk de hometrainer overal te plaatsen. Met 3 programma’s kan er afwisselend getraind worden op de Tunturi Cardio Fit B15.

  Met een roterende massa van 3 kilo geeft de B15 voldoende weerstand. Door dit gewicht loopt de crosstrainer soepel en geeft dit een soepele beweging. Het is mogelijk 8 verschillende weerstanden in te stellen voor verschillende niveaus.

  De Tunturi Cardio Fit beschikt over grote ergonomisch gevormde pedalen. Deze zijn comfortabel voor korte en lange trainingen. De voet valt goed in het pedaal en geeft voldoende weerstand. Ook voelt het zachte rubber van de handgrepen zeer prettig. Daarnaast beschikt de B15 over een ergonomisch gevormd zadel die zeer comfortabel is tijdens lange trainingen.

  Belangrijkste kenmerken Tunturi B15 hometrainer Vliegwiel : 3 kg 8 Verschillende weerstanden Weergave van snelheid, tijd, afstand, calorieën en hartslag Ergonomisch gevormde pedalen Ergonomisch gevormde handgrepen Ergonomisch gevormd zadel Specificaties Merk:Tunturi Garantietermijn:24 maanden Merk:Tunturi Artikelnummer:4202753 EAN:8717842029756 Hartslagfunctie:Ja Aantal trainingsniveaus:8 Vliegwielgewicht (kg):3.0 Maximum belastbaar gewicht (kg):110 Materiaal:Kunststof Afmeting (cm):850x480x1,210 (LxBxH) Verstelbaar zadel:Ja

  189


  Titel: Tunturi Cardio Fit B15 hometrainer
  Prijs: € 189,00
  Productcode: 9200000126148519


   

De Tunturi Cardio Fit B15 hometrainer is een geweldige trainer om in beweging te blijven, voor revalidatie en voor het consequent verminderen van gewicht. Voor een training met lichte tot matige trainingsintensiteit is de Cardio FitB15 het juiste fit....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top