Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Silvergear Gaming Muis met RGB LED Verlichting - 8 • Silvergear Gaming Muis met RGB LED Verlichting - 800-6400DPI - Bedraad - Zwart

  Silvergear Gaming Muis met RGB LED Verlichting - 8 Gamen wordt nóg fijner met deze ultraprecieze gaming muis! Deze muis is geschikt voor links- en rechtshandigen en is speciaal ontworpen voor gamers. Het verschil met een reguliere computermuis is enorm! Zo is de gevoeligheid (DPI) van de muis verstelbaar voor optimale precisie. Bovendien zorgen de lichteffecten voor een next level gamebeleving – zeker als je hem combineert met het gaming toetsenbord en de muismat!

  Ultragevoelig

  De DPI van een muis geeft een indicatie van de muisgevoeligheid is. DPI staat voor Dots Per Inch: hoe hoger dit getal, hoe meer pixels (dots) beweging de muis per inch kan waarnemen. Klinkt ingewikkeld? Het kan ook simpeler: hoe hoger de DPI, hoe sneller de muis reageert op jouw bewegingen. En dat treft, want deze muis kun je eenvoudig in DPI verstellen naar jouw wensen! In zes stages kun je wisselen tussen 800 en 6400 DPI.

  Plug & Play

  Geen ingewikkeld gedoe met deze gaming muis: je koppelt hem met de bijgeleverde USB-kabel aan je (spel)computer en het gamen kan beginnen (of beter gezegd, doorgaan). Je hebt dus geen aanvullende software nodig!

  RGB-verlichting

  Voel je je strijdvaardig? Vredelievend? Of ben je vandaag een keer even in een neutrale gamebui? Kies een kleur die bij je gaming mood past! De gaming muis van Silvergear is uitgericht met RGB-verlichting die in verschillende kleuren is aan te passen.

  Specificaties: Nylon kabel Plug & play Led-backlight 800-6400DPI (6 DPI stages) Te gebruiken met WIndows, Linux en Mac.

  21,99


  Titel: Silvergear Gaming Muis met RGB LED Verlichting - 8
  Prijs: € 21,99
  Productcode: 9200000116023754


   

Gamen wordt nóg fijner met deze ultraprecieze gaming muis! Deze muis is geschikt voor links- en rechtshandigen en is speciaal ontworpen voor gamers. Het verschil met een reguliere computermuis is enorm! Zo is de gevoeligheid (DPI) van de muis verste....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top