Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Philips Performer Compact 3000 Series XD3110/09 - • Philips Performer Compact 3000 Series XD3110/09 - Stofzuiger met zak

  Philips Performer Compact 3000 Series XD3110/09 - De Philips Performer Compact-stofzuiger met zak combineert een compact design met grootse prestaties. Maak uw huis grondig schoon met de AirflowMax-technologie en ons TriActive-mondstuk met 3 reinigingsopties in 1.

  Belangrijke kenmerken van de Philips XD3110/09: AirflowMax-technologie
  De AirflowMax-technologie zorgt voor langer behoud van een optimale zuigkracht zodat de zak maximaal wordt benut. De technologie is gebaseerd op de optimalisatie van drie belangrijke elementen: 1) Uniek geribbeld profiel in de stofkamer voor maximale luchtstroom rond de stofzak zodat deze volledig wordt benut. 2) Speciaal ontworpen stofkamercapaciteit waardoor de stofzak gelijkmatig volledig ontvouwt. 3) Geavanceerde vezelstructuren in de stofzak die niet verstoppen, absorberen stof zonder dat de poriën verstopt raken zodat de zuigkracht niet afneemt.

  Motor van 900 W met hoog rendement
  Onze zeer efficiënte motor genereert een grote zuigkracht en verbruikt minder energie, voor een grondige reiniging, elke keer weer.

  99,9% stofopname
  Je kunt 99,9% van het fijnstof opzuigen dankzij de grote zuigkracht en hoogwaardige mondstukken.

  Compact en lichtgewicht
  Dankzij het kleine formaat kan het apparaat eenvoudig worden opgeborgen, waardoor waardevolle ruimte wordt bespaard. Dankzij het lichte gewicht kun je het apparaat eenvoudig verplaatsen.

  Groot bereik van 9 meter
  Met een bereik van 9 meter van stekker tot mondstuk kun je langer schoonmaken zonder loskoppelen.

  Allergy H13-filter
  Ons Clean Air-filtersysteem vangt 99,9 % van het fijnstof waaronder pollen, haar van huisdieren en huisstofmijt op, en is ideaal voor mensen met een allergie en in het algemeen voor mensen die een hygiënischere omgeving wensen.

  ECARF-gecertificeerd
  Gecertificeerd allergievriendelijk door ECARF.

  Geïntegreerde borstel
  De stofzuiger is ontworpen met geïntegreerde accessoires, zodat je geen losse onderdelen hoeft mee te dragen tijdens het schoonmaken. Het spleetmondstuk wordt op de stofzuiger bewaard en is altijd klaar voor gebruik.

  TriActive-mondstuk
  Het TriActive-mondstuk voert 3 schoonmaakhandelingen tegelijkertijd uit: 1) Het opent het tapijt voorzichtig met de speciaal ontworpen zoolplaat om het stof diep in het tapijt te verwijderen 2) Het zuigt grote stukken op met de grotere opening aan de voorzijde 3) Het veegt het stof en het vuil dicht langs het meubilair en de muren op met de twee zijborstels.
  Overige kenmerken: Superieure prestaties
  Revolutionaire AirflowMax-technologie voor sterke zuigkracht 900 W motor voor grote zuigkracht 99,9% stofopname voor goede reinigingsprestaties Allergiefilter vangt 99,9% van deeltjes op Gecertificeerd allergievriendelijk door ECARF. Moeiteloos reinigen
  Compact en licht voor moeiteloos schoonmaken en gemakkelijk opbergen Groot bereik van 9 meter, gaat verder zonder loskoppelen Geïntegreerde borstel voor ultiem gebruiksgemak Het TriActive-mondstuk voert 3 schoonmaakhandelingen tegelijkertijd uit Specificaties: Performance
  Ingangsvermogen (IEC): 899 W Ingangsvermogen (max.): 900 W Geluidsniveau: 79 dB Onderdruk (max.): 20 kPa Ontwerp
  Kleur: Dark Royal Blue Filtering
  Type stofzak: s-bag Classic Long Performance Stofinhoud: 3 l Uitblaasfilter: Allergiefilter Motorfilter: 1 laag schuimscheider Bruikbaarheid
  Actieradius: 9 m Handgreep: Voorzijde Buiskoppeling: ActiveLock Type buis: 2-delige metalen telescoopbuis Type wielen: Rubberen Mondstukken en accessoires
  Accessoires meegeleverd: Spleetmondstuk, Geïntegreerde borstel Standaardmondstuk: TriActive-mondstuk Duurzaamheid
  Omhulsel: > 90% gerecycled materiaal Gebruiksaanwijzing: 100% gerecycled papier Gewicht en afmetingen
  Afmetingen van product (l x b x h): 400 x 282 x 251 millimeter Productgewicht: 4,6 kg

  82,76


  Titel: Philips Performer Compact 3000 Series XD3110/09 -
  Prijs: € 82,76
  Productcode: 9300000008426531


   

De Philips Performer Compact-stofzuiger met zak combineert een compact design met grootse prestaties. Maak uw huis grondig schoon met de AirflowMax-technologie en ons TriActive-mondstuk met 3 reinigingsopties in 1.

Belangrijke kenmerken van de P....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top