Tel. 0321-333169 Peter Evers
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

PLANT IN A BOX - Ceropegia Woodii - Chinees Lantaa


 • PLANT IN A BOX - Ceropegia Woodii - Chinees Lantaa
  PLANT IN A BOX - Ceropegia Woodii - Chinees Lantaa De Latijnse naam van het Chinese lantaarnplantje is Ceropegia Woodii. Zijn bekende bijnaam is echter 'String of Hearts' en dat is begrijpelijk zodra je de plant ziet. Zijn blaadjes lijken op allemaal kleine hartjes aan de strengen van de plant. Maar waar komt de naam Chinees lantaarnplantje dan vandaan? Wanneer deze bijzondere hangplant bloeit, verschijnen er bloemetjes die lijken op Chinese lantaarntjes. De String of Hearts is een aanwinst in ieder huis.

  Verzorging
  De Ceropegia Woodii is ontzettend makkelijk om te verzorgen. Hij behoort namelijk tot de succulenten familie, de vetplantjes. Dit betekent dat hij speciale wortels heeft om water in op te slaan. Hierdoor hoef je hem vrij weinig water te geven. In de lente en zomer kun je wekelijks een klein scheutje geven, in de winter heeft deze genoeg aan eens in de 2 à 3 weken een scheutje. Geef de plant pas water zodra de grond volledig is uitgedroogd. De standplaats van het Chinese lantaarnplantje is ook niet ingewikkeld. Het liefst staat de Ceropegia Woodii op een plek met veel daglicht, maar ook op een donkere plek overleeft deze prima. Uiteindelijk kan het plantje strengen groeien van ruim een meter lang!

  24,95


  Titel: PLANT IN A BOX - Ceropegia Woodii - Chinees Lantaa
  Prijs: € 24,95
  Productcode: 9300000021365600


   

De Latijnse naam van het Chinese lantaarnplantje is Ceropegia Woodii. Zijn bekende bijnaam is echter 'String of Hearts' en dat is begrijpelijk zodra je de plant ziet. Zijn blaadjes lijken op allemaal kleine hartjes aan de strengen van de plant. Maar....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top