Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Plak klavertjes tegen rouwvliegjes 15 stuks - Rouw • Plak klavertjes tegen rouwvliegjes 15 stuks - Rouwvliegjes bestrijden - Varenrouwmug - Plakstrips - Vangkaarten - Vangplaten - Insectenval - Insectenvanger

  Plak klavertjes tegen rouwvliegjes 15 stuks - Rouw De 15 eco-vriendelijke plak klavertjes van Green Stripes® helpen bij het bestrijden van de varenrouwmug (rouwvliegjes). Rouwvliegjes bestrijden zonder chemicaliën, goed voor je planten, jezelf én het milieu! Geschikt voor alle kamerplanten!

  Ook last van die vervelende rouwvliegjes in je urban jungle? Ze zijn niet enkel vervelend ze kunnen ook de wortels van je kamerplanten aantasten, snel het probleem aanpakken is dus echt de boodschap! De plak klavertjes zijn makkelijk in gebruik, geurloos, uiteraard gifvrij en waterbestendig!

  Hoe werken ze? De rouwvliegjes worden aangetrokken door de felle kleur net als alle plaaginsecten waaronder; trips, gevleugelde bladluis, witte vlieg en cicaden. De gele plak klavertjes zijn bedekt met een dun laagje lijm, de rouwvliegjes blijven eraan plakken en komen niet meer los. Ze kunnen dus geen nieuwe eitjes leggen met als resultaat dat je aanzienlijk minder tot geen rouwvliegjes meer zal hebben.

  Voordelen van de Green Stripes® plak klavertjes Rouwvliegjes bestrijden zonder chemicaliën 15 eco-vriendelijke én kleurrijke insectenvallen 100% succes garantie Extra kleefkracht t.o.v. van andere plakstrips Water- en zonbestendig Makkelijk in gebruik Langere werking t.o.v. van andere plakstrips Voor binnen en buiten
  Hoe gebruiken?

  Verwijder de folie langs beide kanten van de klaver. De onderkant heeft geen folie. Steek de plak klaver tot je de driehoek niet meer ziet. Steek hem in de potgrond van je lievelingsplant. Droge potgrond werkt makkelijker! Laat de klaver verder zijn werk doen Makkelijk toch?
  Inhoud verpakking: 15 dubbelzijdig klevende plak klavertjes die je in een mum van tijd helpen om van de rouwvliegjes verlost te zijn.
  6,95 6,95


  Titel: Plak klavertjes tegen rouwvliegjes 15 stuks - Rouw
  Prijs: € 6,95
  Productcode: 9300000022228044


   

De 15 eco-vriendelijke plak klavertjes van Green Stripes® helpen bij het bestrijden van de varenrouwmug (rouwvliegjes). Rouwvliegjes bestrijden zonder chemicaliën, goed voor je planten, jezelf én het milieu! Geschikt voor alle kamerplanten!

Ook l....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top