AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Plak klavertjes tegen rouwvliegen | 12 stuks - Var


 • Plak klavertjes tegen rouwvliegen | 12 stuks - Var
  Plak klavertjes tegen rouwvliegen | 12 stuks - Var De plak klavertjes (12stuks) helpen bij het bestrijden van de varenrouwmug (rouwvliegjes). Geschikt voor alle kamerplanten!

  Ook last van die vervelende rouwvliegjes in je urban jungle? Ze zijn niet enkel vervelend ze kunnen ook de wortels van je kamerplanten aantasten, snel het probleem aanpakken is dus echt de boodschap!

  De plak klavertjes zijn makkelijk in gebruik, geurloos, uiteraard gifvrij en waterbestendig! De rouwvliegjes worden aangetrokken door de felle kleur net als alle plaaginsecten waaronder; trips, gevleugelde bladluis, witte vlieg en cicaden. De gele plak klavertjes zijn bedekt met een dun laagje lijm, de rouwvliegjes blijven eraan plakken en komen niet meer los. Ze kunnen dus geen nieuwe eitjes leggen met als resultaat dat je aanzienlijk minder tot geen rouwvliegjes meer zal hebben.

  Hoe te gebruiken?

  Verwijder de folie langs beide kanten van de klaver. De onderkant heeft geen folie. Steek hem in de potgrond van je lievelingsplant. Droge potgrond werkt makkelijker! Laat de klaver verder zijn werk doen Makkelijk toch? Lange werking
  De plak klavertjes werken tot wel 3 maanden lang!

  Inhoud verpakking: 12 plak klavertjes

  14,95


  Titel: Plak klavertjes tegen rouwvliegen | 12 stuks - Var
  Prijs: € 14,95
  Productcode: 9300000022228044


   

De plak klavertjes (12stuks) helpen bij het bestrijden van de varenrouwmug (rouwvliegjes). Geschikt voor alle kamerplanten!

Ook last van die vervelende rouwvliegjes in je urban jungle? Ze zijn niet enkel vervelend ze kunnen ook de wortels van je k....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top