Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Yurda Sterren Projector - Sterrenhemel projector - • Yurda Sterren Projector - Sterrenhemel projector - Galaxy Projector - Sfeerlamp - Nachtlamp - Nachtlampje voor kinderen - Discolamp - Starry projector - Zwart

  Yurda Sterren Projector - Sterrenhemel projector - Verander jouw huis in een prachtige sterrenhemel door middel van de beste galaxy projector op de markt. Met de sterrenprojector van Yurda creëer je eenvoudig een unieke en ontspannende sfeer. De combinaties van de kleuren en het projectieglas zorgen voor een mooie sfeer in huis. Een leuk feestje creëren, lekker een avondje op de bank lezen, de kinderen een betere nachtrust gunnen of gewoonweg een sfeervolle en ontspannende leefomgeving creëren? Het is allemaal geen probleem met de sterrenhemel projector van Yurda. Daarnaast zijn er functies als muziek afspelen, bediening met afstandsbediening en een automatische timer, die deze projector onmisbaar maken. Met behulp van lasers en lichtjes worden er combinaties gemaakt die resulteren in een prachtige sterrenhemel. Door een ingebouwde slimme lens en uitgebreide laser- en lichtstralen in de sterren projector wordt jouw gehele verlicht door buitengewoon mooie lichtstralen, ongeacht de plaats van de sterren projector. Het projectieglas zorgt ervoor dat de lampjes gebroken worden in allerlei dynamische vormen. Dit verlicht de hele kamer en maakt een leuke avond, nóg leuker. Met uw mobiele telefoon is het mogelijk om de lichten en de muziek te bedienen.
  10 spectaculaire kleuren projecties
  De combinatie van LED en laserlichten, een uitbundige kleurensamenstelling en kwalitatief projectieglas resulteren in spectaculaire kleuren- en lichtshows. De sfeer kan naar wens worden ingesteld. Zo kan de projector worden ingezet om een feestje een creatieve sfeer te geven, om te ontspannen na een lange dag of om beter te slapen. De scenario’s zijn oneindig, alles is mogelijk! De sterrenhemel projector beschikt over verschillende snelheden hierdoor kan de kleurrijke sterrenhemel gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Zo is het mogelijk om een ontspannende, romantische, feestelijke of een kleurrijke sterrenhemel te projecteren. De sterren projector beschikt over 10 verschillende lichtstanden: Happy: Rood Aurora: Groen Princess pink: Roze Night blue: Marine blauw Ocean blue: Oceaan blauw Romantic: Zachter roze/rood Forest fun: Groen/rood/oranje Winter night: Zilver/grijs/wit Relax: Lichtgroen/heldergroen/grijs Enjoy: Zachter Groen/bosgroen/lichtrood
  Afstandsbediening en muziek
  Met de bijgeleverde afstandsbediening neem jij volledige controle over de sterren projector. Jij hoeft je geen zorgen meer te maken om uit bed of van de bank af te komen om het nachtlampje in of uit te schakelen, met de afstandsbediening heb jij namelijk de volledige controle over de sterren projector. Zaken als kleuren veranderen, helderheid aanpassen, lamp in-/ uitschakelen, verlichtingsmodus wijzigen, muzieknummers en een timer zetten is allemaal mogelijk met deze afstandsbediening. Met de nieuwste geluidmodus kan de projectie de kleur veranderen op basis van het ritme van de muziek of in je handen klappen, wat resulteert in een projectie van een sterrenhemel.


  Bluetooth-luidsprekers en USB-functie
  Muziek in combinatie met het prachtige licht creëren een romantische en rustgevende sfeer aan de nachtelijke hemel. Om deze reden heeft de sterrenprojector een Bluetooth en USB-functie, waardoor jij jouw favoriete muziek kunt afspelen terwijl er een prachtige lichtshow wordt geprojecteerd.


  Geautomatiseerde timer
  De slimme timer geeft jou de mogelijkheid om letterlijk in slaap te vallen onder de sterrenhemel. Het is mogelijk om een timer in te stellen van 60 of 120 minuten. Het licht wordt automatisch uitgeschakeld na de vooraf ingestelde tijd. Hierdoor kunt u niet alleen zorgeloos genieten van de lichtshows maar bent u ook bewust duurzaam bezig. Uiteraard kan de timer worden geannuleerd om een lichtshow te projecteren tot wanneer jij het wilt.


  Mediteren, stimulatie van slaapritme en ontspannen
  De sterrenprojector wordt niet alleen gebruikt voor feestelijke sferen, maar zeer zeker ook bij ontspanningsmomenten. De kleurencombinaties die lichtelijk bewegen zorgen voor een rustige en vooral ontspannende omgeving.
  Mediteren
  Kom tot innerlijke rust door een combinatie van een prachtige sterrenhemel en jouw gewenste muziek. De laserlichten passen zich automatisch aan op de achtergrond klanken, waardoor er een rustige en dynamische sfeer wordt gecreëerd waar jij volledig tot rust komt. Stimulatie van het slaapritme
  Met de sterrenhemel projector ervaar jij, jouw kind of baby een goede nachtrust. De projector versterkt de slaapcyclus waardoor een goede nachtrust wordt gestimuleerd. Sterrenhemel projector vormt een realistische sterrenhemel op de muren en het plafond projecteren, waardoor een goede slaapomgeving voor bijvoorbeeld baby's ontstaat of een onvergetelijke nacht voor uw familie of vrienden wordt getoond.

  Tien voordelen voor zowel kinderen als volwassenen: Scherper en alerter tijdens de dag Een vrolijkere en positievere levenshouding Een aantrekkelijker uiterlijk Minder vaak ziek (betere weerstand) Meer controle over het gewicht
  Het ideale cadeau
  De sterrenhemel projector van Yurda is ideaal om te gebruiken in diverse omstandigheden. De sterren projector wordt, zoals eerder beschreven gebruikt bij feestelijke, ontspannende, kinderlijke en onvergetelijke momenten. Door middel van deze projector ben jij indirect onderdeel van de beste momenten van jouw geliefde mensen Een ideaal cadeau om te geven voor jong en oud!
  Pakket bestaat uit: 1x LED-projectielicht
  1x Afstandsbediening
  1x USB-kabel
  1x Gebruikershandleiding Specificaties Merk: Yurda Serie: Premium Afmetingen: 16.5 x 16,5 x 13 cm Verlichting: Led en laser Bluetooth connectie Ingebouwde speaker SD-kaart ingang USB-ingang Kwalitatief projectieglas YURDA gaat voor 100% klanttevredenheid!
  Wij hebben er het volste vertrouwen in dat u tevreden bent met ons betrouwbare en veilige combimelder. Heeft u vragen over uw bestelling? Contacteer ons via de bestelpagina van uw order. Het team staat 24/7 klaar om al jouw vragen te beantwoorden. WIJ BIEDEN 1 JAAR GARANTIE!

  34,95


  Titel: Yurda Sterren Projector - Sterrenhemel projector -
  Prijs: € 34,95
  Productcode: 9300000019173971


   

Verander jouw huis in een prachtige sterrenhemel door middel van de beste galaxy projector op de markt. Met de sterrenprojector van Yurda creëer je eenvoudig een unieke en ontspannende sfeer. De combinaties van de kleuren en het projectieglas zorgen....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top