Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Philips LED Spot GU10 lichtbron - 3.8W/50W - Warm


 • Philips LED Spot GU10 lichtbron - 3.8W/50W - Warm
  Philips LED Spot GU10 lichtbron - 3.8W/50W - Warm Deze Philips LED GU10 lampen uit de serie Warmglow hebben een lichtopbrengst van 3.8 watt (= 50 watt/ 345 lumen). De Philips spots kunnen worden gedimd naar de warme tonen van traditionele lampen, dus kunt u van alledaagse functionele verlichting naar uitnodigende verlichting gaan voor een gezellige sfeer.

  De juiste verlichting maakt ieder moment perfect
  Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht
  GU10 Warmwit Dimbaar Homogeen lichtpatroon
  De Single Optic-lens levert een voortreffelijke lichtbundel zonder de schaduwen die normaliter optreden aan de rand van de bundelspreiding, zoals het geval is bij traditionele halogeenspots.

  Dimt naar een warme gloed
  Met deze dimbare lamp kunt u dimmen van een warm licht van 2700 K naar licht van 2200 K. Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht.

  Lampen met lange levensduur - gaan tot 15 jaar mee
  Met een levensduur van 15.000 uur hebt u minder gedoe, omdat de lampen minder vaak hoeven te worden vervangen, en geniet u meer dan 15 jaar van een ideale verlichtingsoplossing.

  Beter voor uw portemonnee en de planeet
  LED-technologie bespaar tot 80% energie in vergelijking met je standaard lamp. Daardoor betaalt hij zichzelf terug en bespaar je jaar na jaar weer geld. Bovendien helpt hij het milieu te beschermen.

  Perfect voor accentverlichting
  Deze LED-spot die moderne verlichting levert met een vertrouwde lichtopbrengst onder een grote hoek (36 graden), is geschikt voor zowel accentverlichting als algemene verlichting. Hij kan gebruikt worden in inbouw- en spanningsrailarmaturen en is ideaal voor gebruik in keukens, verlichting van keukeneilanden, woonkamers en eetkamers.

  Geen UV of infrarood
  Het licht heeft geen infrarode component en straalt dus geen warmte uit. Ook is er geen ultraviolette component in dit licht. Deze twee eigenschappen betekenen dat weefsels en andere voorwerpen niet verbleken onder dit licht.

  24,89 24,89


  Titel: Philips LED Spot GU10 lichtbron - 3.8W/50W - Warm
  Prijs: € 24,89
  Productcode: 9300000017132446


   

Deze Philips LED GU10 lampen uit de serie Warmglow hebben een lichtopbrengst van 3.8 watt (= 50 watt/ 345 lumen). De Philips spots kunnen worden gedimd naar de warme tonen van traditionele lampen, dus kunt u van alledaagse functionele verlichting naa....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top