Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Professionele Nagelknipper Hond of Kat – Dieren -


 • Professionele Nagelknipper Hond of Kat – Dieren -
  Professionele Nagelknipper Hond of Kat – Dieren - Veilig de nagels van je hond of kat (ook voor knaagdieren en vogels). Je wilt toch ook dat je huisdier verzorgde en gezonde nagels heeft. Deze knip je op een eenvoudige en veilige manier met de Mister Mill nagelknipper, moeiteloos en veilig door de veiligheidsstop de nagels van je trouwe vriend(in) verzorgen!

  Gemak en veiligheid
  Met deze nagelschaar kun je in een vloeiende beweging de nagels van je kat of hond knippen zonder schade aan de nagel. Door de veiligheidsstop op de knipper is deze schaar zeer gebruiksvriendelijk, het biedt extra bescherming om het te kort knippen van de nagels te voorkomen. Knip op tijd de nagels van je huisdier, te lange nagels geven een constante hoge druk op de poten, hierdoor kunnen de voeten in een verkeerde houding gaan staan.

  Na het aanschaffen van de Mister Mill nagelknipper hoeft je voor het nagelknippen niet meer naar de dierenarts of dierenkapper!

  Praktische informatie
  De snijvlakken van onze nagelschaar zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Tevens is de nagelschaar voorzien van een ontgrendel bescherming, zodat kinderen de nagelschaar niet kunnen gebruiken.

  Kijk bij Mister Mill Pets ook naar onze set aanbiedingen, mocht je ook op zoek zijn naar geschikte kammen en borstels voor de complete vacht en pootverzorging.

  Wacht niet langer en doe dit klusje voortaan zelf! Bestel de nagelknipper vandaag en knip zelf eenvoudig en veilig de nagels van je huisdier!

  Gebruikers instructie:
  1. Houdt de poot stevig vast.
  2. Controleer de nagels en kijk waar het bloedvat zich bevindt.
  3. Plaats de nagel tussen de snijvlakken van de schaar, door de veiligheidsstop knip je niet te veel af.
  4. Knip in een soepele beweging de nagels van je huisdier.
  5. Wanneer de nagels van je huisdier erg lang zijn, knip dan telkens een klein stuk je af tot de gewenste lengte is bereikt.

  De nagelknipper is geschikt voor:
  - Hond
  - Kat
  - Knaagdieren
  - Vogels


  Tips:
  * Regelmatig knippen van de nagels verbetert het snel terug trekken van het bloedvat in de nagel wat minder kans op bloedingen geeft.
  * Laat uw huisdier wennen aan de nagelknipper.
  * Controleer de positie zorgvuldig voordat je gaat knippen.
  * Als je kat of hond zich verzet tegen het knippen, stop dan met het knippen van nagels.

  Waar begint het leven in de nagel
  Als een hond witte nagels heeft is duidelijk te zien waar het leven begint. Je ziet dan door het transparante wit een roze, beige gedeelte. Dit is gevoelig weefsel waar je absoluut niet in mag knippen! Je knipt tot maximaal 2 mm voor het leven.

  Bij honden met zwarte nagels is vanaf de buitenkant niet te zien waar het leven begint. Het beste kun je in dat geval steeds kleine stukjes afknippen tot je in de kern van de nagel een donkerder puntje ziet verschijnen, dan weet je dat je dichtbij het leven zit.

  Als je per ongeluk toch in het leven knipt
  Geen paniek, het bloed stelp je door er aluin op te doen. Dit is te koop bij de meeste drogisterijen in de vorm van een stick of als poeder. Voor je hond zal dit alleen wel een nare ervaring zijn. Als hij al bang is voor het knippen van de nagels, dan kun je nu bijna weer opnieuw beginnen met trainen.

  De Mister Mill Nagelknipper
  1 Niet-goed, geld-terug-garantie!
  2 Aanbevolen door professionele trimmers
  3 Knipt in een vloeiende beweging de nagels
  4 Kan te ver knippen voorkomen door de veiligheidsstop
  5 Geschikt voor kleine, middelgrote en grote rassen
  6 Ontgrendel bescherming voor bescherming van kinderen
  7 Ergonomisch ontworpen met antislip handvaten
  8 Knipt met weinig inspanning
  9 Dierenartsbezoek voor nagels knippen is niet meer nodig! Wacht niet langer en doe dit klusje voortaan zelf! Bestel de nagelknipper vandaag en knip zelf eenvoudig en veilig de nagels van je huisdier!

  17,95


  Titel: Professionele Nagelknipper Hond of Kat – Dieren -
  Prijs: € 17,95
  Productcode: 9200000121596985


   





Veilig de nagels van je hond of kat (ook voor knaagdieren en vogels). Je wilt toch ook dat je huisdier verzorgde en gezonde nagels heeft. Deze knip je op een eenvoudige en veilige manier met de Mister Mill nagelknipper, moeiteloos en veilig door de ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top