Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

KD E-INK E-reader met Beschermhoes en Verlichting • KD E-INK E-reader met Beschermhoes en Verlichting - Ultra Licht - Groot Scherm - 8 GB - Zwart

  KD E-INK E-reader met Beschermhoes en Verlichting Pakketlijst: 1 x KD E-INK ereader met Verlichting 1 x USB oplaadkabel met afneembare stekker 1 x Beschermhoes zwart lederen look 1 x Snel start handleiding Nederlands Een betaalbare échte e-ink reader met de juiste prijs - kwaliteit verhouding!! Elektronisch papier, leest als een echte krant of boek Zeer rustig en beter voor de ogen. Het scherm heeft geen verlicht scherm, maar leest zoals een écht boek Compact met toch een groot 6 inch scherm voor meer leesgemak Voor jong én oud de ideale e-Reader, dus ook voor kinderen de beste e-Reader voor hun ogen en heel gebruiksvriendelijk met een heel handig formaat Je kunt de lettergrootte eenvoudig aanpassen Je kunt de laatst gelezen bladwijzer pagina direct lezen Geen reflectie in de volle zon Ingebouwde sterke accu eenvoudig oplaadbaar USB Met verlichting De voordelen van deze KD E-INK e-reader: ✔ In vrijwel alle talen om te zetten. Dus meertalig: we ondersteunen alle talen van de wereld zoals Turks, Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees, Zweeds, Grieks, Russisch, Chinees etc.
  ✔ Hoge kwaliteit!
  ✔ Met Verlichting
  ✔ 6 inch beeldscherm voor meer leesgemak
  ✔ Spatwaterdicht, dus zonder zorgen in bad of op het strand lezen
  ✔ Ultra licht in gewicht 217 gram
  ✔ Groot geheugen van 8GB !! voor de echt boek liefhebber, lees tot wel 6.000 boeken! Zelfs uit te breiden tot 40gb met een 32gb Micro SD card. Deze E-reader is dus heerlijk om mee op vakantie te nemen. Je hoeft ook geen boeken meer mee te slepen in je koffer.
  ✔ Sterke Polymeer Li-on batterij 45 dagen standby tijd Geleverd met gratis extra accessoires:
  USB oplaadkabel met afneembare stekker. Beschermhoes, zwart lederen look. Voor Windows èn Mac: eenvoudig met de eenvoudige Quick Start handleiding. Ook is het erg makkelijk om het geheugen uit te breiden met een micro SD kaart, om nóg meer dan 6.000 boeken te downloaden voor de wel erg fanatieke lezer. Je downloadt een boek op je pc of laptop (check even de naam van het EPUB bestand om het overzichtelijk te houden) en vervolgens sleep je het naar de SD kaart. Je zet de E-reader aan en stopt de SD in de daarvoor bestemde slot. Heel veel leesplezier! KD >>>> Heb je vragen of opmerkingen over ons product? Neem gerust contact op via de bestelpagina van bol.com, zodat wij je verder kunnen helpen. Wij streven ernaar om uw vragen altijd binnen een paar uur te beantwoorden. Druk op 'In winkelwagen' en ontvang de fijnste e-ink E-Reader morgen al!

  79,95


  Titel: KD E-INK E-reader met Beschermhoes en Verlichting
  Prijs: € 79,95
  Productcode: 9300000019911115


   

Pakketlijst: 1 x KD E-INK ereader met Verlichting 1 x USB oplaadkabel met afneembare stekker 1 x Beschermhoes zwart lederen look 1 x Snel start handleiding Nederlands Een betaalbare échte e-ink reader met de juiste prijs - kwaliteit verhou....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top