Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

GXT 307B Ravu PS4 Gaming Headset Stereo Zwart/Blau


 • GXT 307B Ravu PS4 Gaming Headset Stereo Zwart/Blau
  GXT 307B Ravu PS4 Gaming Headset Stereo Zwart/Blau Over-ear gamingheadset met opvouwbare microfoon en verstelbare hoofdband voor PS4, PS5 en PC.

  Eigenschappen
  Zachte en comfortabele over-ear pads Krachtig geluid Opvouwbare microfoon en verstelbare hoofdband In-line afstandsbediening met volumeregeling en dempen van microfoon Kabel van 1 meter voor consoles Verlengkabel van 1 meter voor pc/laptop (let op: dit wordt wel een 2x 3.5mm waarmee geluid en microfoon gesplitst worden) Geschikt voor gamers
  Deze over-ear gamingheadset met opvouwbare microfoon en verstelbare hoofdband voldoet perfect aan al je gamingbehoeften. Sluit de hoofdtelefoon aan op je PlayStation 4 en je kunt prachtige overwinningen gaan behalen!

  Communiceer effectief
  De headset heeft een inklapbare microfoon met een cardioïde opnamepatroon. Het neemt gemakkelijk je stem op als je met je vrienden aan het praten bent. Je kunt de microfoon buigen in elke postitie die je wilt. Geen woord zal gemist worden als je met je teamgenoten aan het praten bent. Met de In-line afstandsbediening kun je het volume regelen en ook dempen wanneer nodig.

  Langdurig comfort
  De Ravu is ontworpen voor lange en intense gamingsessies met zijn comfortabele over-ear pads. Deze helpen om het geluid te verminderen wanneer je aan het gamen bent met of tegen je vrienden.

  Neem de controle over
  De 40mm luidsprekerunits geven je het geluid waar je naar zoekt. Verbindt de 2 meter lange kabel met 3.5mm jack aansluiting met je console of verbindt de verlengingskabel om te gebruiken met je PC of laptop. Luister naar het geluid van de zege.

  16,39


  Titel: GXT 307B Ravu PS4 Gaming Headset Stereo Zwart/Blau
  Prijs: € 16,39
  Productcode: 9200000106587808


   

Over-ear gamingheadset met opvouwbare microfoon en verstelbare hoofdband voor PS4, PS5 en PC.

Eigenschappen
Zachte en comfortabele over-ear pads Krachtig geluid Opvouwbare microfoon en verstelbare hoofdband In-line afstandsbediening met volumer....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top