Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

3 stuks Innermask Voor Volwassenen en Kinderen- Mo


 • 3 stuks Innermask Voor Volwassenen en Kinderen- Mo
  3 stuks Innermask Voor Volwassenen en Kinderen- Mo Dit product is alleen een extra Frame om in je mondkapje te plaatsen om de lasten die komen kijken bij het dragen van een mondkapje te verminderen en/of te elimeneren!

  Je ontvangt 3 mondmasker HOUDERS bij een bestelling van één!

  Ga comfortabel en zorgeloos op pad met een MADINE AirFrame
  In tegenstelling tot een standaard mondmasker heb je met een MADINE mondkapje Frame voldoende ademruimte, geen last van een geïrriteerde huid en blijft je make-up gewoon zitten. Deze mondmaskerframe helpt jou de COVID-19 door!!

  Heb jij tijdens het dragen van een mondkapje last van: Benauwdheid Een mondkapje dat afzakt Een beslagen bril Make-up vlekken op je mondkapje Huidirritatie Dan is deze Maskerframe van MADINE bedoeld voor u, Waarom?
  Meer ademruimte
  U zult meer ademruimte ervaren tijdens het dragen van een mondkapje met de beugel doordat er meer ruimte zit tussen uw mond en uw mondkapje.

  2. Minder huidcontact met uw mondkapje
  Uw huid zal minder in contact zijn rondom uw mond en neus. Huidirritatie door contact met uw mondkapje zal hierdoor afnemen.

  3. Geen mondkapje dat afzakt
  Zakt uw mondkapje steeds af tijdens het dragen? Doordat uw mondkapje strakker komt de zitten tegen de mondkapjeshouder zal hij niet afzakken.

  4. Geen make-up vlekken op uw mondkapje.
  Uw make up wordt niet langer verpest door het dragen van een mondkapje. Uw mond zal niet in contact komen met uw mondkapje. Hierdoor zullen er ook geen make-up vlekken op uw mondkapje komen.

  5. Vermindert beslagen brilglazen
  Doordat er meer luchtcirculering plaatsvindt tussen uw mond en het mondkapje zal uw bril minder snel beslaan.
  De Beugel is: Veilig voor de huid
  De beugel is gemaakt van polyetheen gecertificeerd siliconen materiaal. Het ontwerp voelt zacht aan voor de huid en bevat geen giftige stoffen.

  Makkelijk wasbaar
  Het ontwerp voor uw mondkapje is makkelijk af te spoelen met de hand en is ook geschikt voor de vaatwasmachine.

  Herbruikbaar
  De mondkapjeshouder is stevig en gemaakt van hoogwaardig food-grade polyetheen. Hierdoor kunt u de houder voor uw mondkapjes steeds opnieuw gebruiken. LET OP: Het is niet mogelijk om dit product te retourneren ivm hygiëne redenen en de huide situatie!

  Gebruiksaanwijzingen Plaats uw beugel + mondkapje op uw gezicht. Pas uw beugel + mondkapje aan naar uw wens. Geniet van het comfotabel dragen van uw mondkapje. LET OP: De beugel is niet-medisch en zorgt niet bewezen voor een betere medische werking van jouw mondkapje. Het 3D ontwerp is puur gemaakt voor jouw comfort.

  100% Tevredenheidsgarantie
  Ons team staat dagelijks voor je klaar. Is er iets mis met je product? Neem dan eenvoudig via bol.com contact met ons op en we helpen je altijd zo snel mogelijk verder.

  Bestel hem snel!

  59,99


  Titel: 3 stuks Innermask Voor Volwassenen en Kinderen- Mo
  Prijs: € 59,99
  Productcode: 9300000013732161


   

Dit product is alleen een extra Frame om in je mondkapje te plaatsen om de lasten die komen kijken bij het dragen van een mondkapje te verminderen en/of te elimeneren!

Je ontvangt 3 mondmasker HOUDERS bij een bestelling van één!

Ga comfortabe....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top