Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Massage gun - Draadloos - Spierherstel en Relax ma


 • Massage gun - Draadloos - Spierherstel en Relax ma
  Massage gun - Draadloos - Spierherstel en Relax ma Laat je spieren ontspannen en herstel sneller dan ooit met de Massage Gun! Welke sport je ook beoefent het apparaat biedt je professioneel, therapeutische ontspanning voor je spieren zodat jij weer klaar bent om hard te trainen.

  Spierpijn kan heel vervelend zijn als atleet, met name als je je moet voorbereiden voor een belangrijke wedstrijd. Als je dit apparaat gebruikt verbeter je de doorbloeding in je spieren. Daardoor herstel je sneller en word je een stuk mobieler.

  De Massage Gun is over het hele lichaam te gebruiken. Je kan kiezen van level 1 t/m 6 qua sterkte. De 4 kopstukken die er bij meegeleverd worden maakt het nog makkelijker om bepaalde lichaamsdelen echt goed aan te spreken:

  Small Ball; voor ontspanning
  U-vorm; met name voor de rug
  Small Round; o.a. voor rondom de gewrichten
  Small Flat; geschikt voor alles
  De Massage Gun is te bedienen via het touchscreen. Daar kan je de sterkte instellen, zie je hoe vol de accu nog is en zet je het apparaat mee aan/uit.

  Door de verschillende sterktes en kopstukken is de Massage Gun de perfecte toevoeging voor elke atleet, (fysio)therapeut of andere fitness/revalidatie gerelateerde beroepen. Of je het nou thuis, in de sportschool of in je praktijk gebruikt. De Massage Gun is overal mee naar toe te nemen in de duurzame, lichte beschermkoffer.

  Met de Massage Gun is het net alsof je een therapeut bij je hebt die je overal mee aar toe kan nemen. Het helpt je te herstellen waarmee jij een beter, gezonder en sterker lichaam creëert!

  Specificaties:

  Gewicht: 1100 gram
  Afmetingen: 25*23*6,5CM
  Oplaadbare lithium accu
  12V accu
  2-4 uur te gebruiken op een volle accu

  19,99


  Titel: Massage gun - Draadloos - Spierherstel en Relax ma
  Prijs: € 19,99
  Productcode: 9200000127115265


   

Laat je spieren ontspannen en herstel sneller dan ooit met de Massage Gun! Welke sport je ook beoefent het apparaat biedt je professioneel, therapeutische ontspanning voor je spieren zodat jij weer klaar bent om hard te trainen.

Spierpijn kan heel....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top