Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Lacardia Waterfles met Naam - 700 ml - Fruit filt


 • Lacardia Waterfles met Naam - 700 ml - Fruit filt
  Lacardia Waterfles met Naam - 700 ml - Fruit filt Een super handige waterfles met jou naam! Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en 4 verschillende lettertypes.

  Let op je mail na het bestellen van dit product! Zodra u heeft gereageerd op de mail wordt het vaak nog dezelfde dag verstuurd. Als u voor 14:00 uur op de mail reageerd wordt de fles vaak dezelde dag verstuurd. Heeft u nog geen mail ontvangen? Check ook u spambox!

  Waterfles fruit infuser met je eigen naam, bedrijfsnaam of nickname! Hoe leuk is dat.
  Na het plaatsen van je bestelling nemen we zsm contact met je op via de mail. Daarin vragen we je welke naam en in welke kleur en lettertype je op de fles wilt hebben. Als het lukt gaat het dezelfde dag nog weg maar het kan zijn dat er een dag overheen gaat. Maar we houden je op de hoogte.

  Veel water drinken is gezond. Maar water smaakt een stuk lekkerder als er een verse fruitsmaak aanzit. Met deze waterfles krijg je een heerlijke fruitsmaak aan je water. Vul het uitneembare filter met je favoriete fruit, groenten en kruiden eventueel aangevuld met ijsblokjes. Zo maak je je eigen verse verfrissende sensatie.
  Jouw naam wordt erop gezet met stevig vinyl. Ondanks dat dit er niet zomaar afgaat, wordt er geadviseerd om de waterflessen niet in de vaatwasser te stoppen. Het binnenste deel, de infuser voor het fruit kan eruit gehaald worden en wel in de bovenste deel van de vaatwasser. Lekker, Makkelijk en Gezond Je vult heel eenvoudig de uitneembare filter met fruit of groenten. Wil je het lekker fris houden kan je er ook ijsblokjes bij doen. Vervolgens vul je de fles met water en laat de smaken even een paar minuten intrekken. En Voila! Je hebt heerlijk vers water met je eigen favoriete smaak. Kenmerken:
  ✔ Anti-lek dop
  ✔ 100% BPA vrij
  ✔ Eenvoudig je eigen smaak maken
  ✔ Makkelijk mee te nemen
  ✔ Ideaal voor thuis en onderweg en op kantoor
  Heerlijk en gezond water drinken met deze Waterfles met fruitfilter met naam!

  21,95


  Titel: Lacardia Waterfles met Naam - 700 ml - Fruit filt
  Prijs: € 21,95
  Productcode: 9300000016541619


   

Een super handige waterfles met jou naam! Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en 4 verschillende lettertypes.

Let op je mail na het bestellen van dit product! Zodra u heeft gereageerd op de mail wordt het vaak nog dezelfde dag verstuurd. Als....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top