Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Universele Verstelbare & Opvouwbare Laptop Standaa


 • Universele Verstelbare & Opvouwbare Laptop Sta
  Universele Verstelbare & Opvouwbare Laptop Sta Universele verstelbare en opvouwbare standaard geschikt voor vrijwel alle laptops, tablets e-readers & boeken. Deze inklapbare standaard is makkelijk overal mee naartoe te nemen.

  Deze universele tablet standaard heeft een mooi minimalistisch design en is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Met deze houder, die zowel in breedte als hoogte als helling versteld kan worden, kunt u uw tablet, laptop of ereader eenvoudig in de voor u meest ideale positie plaatsen.

  De stand is volledig inklapbaar en dankzij het compacte formaat extreem draagbaar. Zo kunt u de houder eenvoudig in ieder (hand)tas meenemen en ook tijdens bijvoorbeeld een vlieg- of busrit gebruiken op de uitklapbare tafeltjes van de stoelen.

  Dankzij de met antislip-rubber uitgevoerde poten en achterzijde staat deze als een huis en wordt uw device ook solide vastgehouden in de standaard.

  11,79


  Titel: Universele Verstelbare & Opvouwbare Laptop Sta
  Prijs: € 11,79
  Productcode: 9200000118817682


   

Universele verstelbare en opvouwbare standaard geschikt voor vrijwel alle laptops, tablets e-readers & boeken. Deze inklapbare standaard is makkelijk overal mee naartoe te nemen.

Deze universele tablet standaard heeft een mooi minimalistisch desi....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top