Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Teakhouten meubelen PolderTEAK

iqonic® Smart WiFi LED-strip - 5m - Incl. app - RG


 • iqonic® Smart WiFi LED-strip - 5m - Incl. app - RG
  iqonic® Smart WiFi LED-strip - 5m - Incl. app - RG Met de iqonic® Smart Led Strip geef jij elke ruimte een gezellige kleurtint. Deze 5 meter lange RGB led strip bedien je met jouw Smartphone of de bijgeleverde afstandsbediening. Installatie via de Smart Life app is eenvoudig en in minder dan 5 minuten gedaan. Met de ingebouwde microfoon reageert het licht op de beats van de muziek. Hiermee tover jij jouw feestjes om tot ware discofeesten. Ook buiten, want de strip is waterbestendig. De iqonic® Smart Led Strip is compatibel met Google Home & Amazon Alexa.

  Eenvoudige installatie
  Via de bijgevoegde handleiding heb jij de Smart Led Strip binnen 5 minuten geïnstalleerd. Download de Smart Life app (iOS & Android), stop de LED-strip in het stopcontact en verbind deze met jouw 2.4 Ghz WiFi netwerk. Je LED-strip is nu klaar voor gebruik. Je kunt de LED-strip ook gebruiken met de bijgeleverde afstandsbediening. Hiervoor hoef je de LED-strip alleen maar op het stopcontact aan te sluiten.

  Compatibel met Google Home en Amazon Alexa
  Zodra jij de LED-strip aan de Smart Life app hebt toegevoegd kun je de Smart Life app aan de Google Home of Amazon Alexa app toevoegen. Hiermee wordt de led strip automatisch onderdeel van jouw Google Home of Alexa configuratie. Nu kun je direct gebruik maken van alle functionaliteiten die deze apps bieden, waaronder stembediening.

  iqonic® Smart Led Strip 5 meter
  Bediening met Smartphone & Afstandsbediening Ingebouwde microfoon Waterbestendig Werkt met Google Home & Alexa RGB: 16 miljoen kleuren
  Licht reageert op beats van muziek
  In de WiFi controller van de led strip is een microfoon ingebouwd. Deze microfoon ontvangt geluidssignalen en stuurt hiermee het licht van de LED-strip aan. Zo verandert de felheid van het licht met het volume van de muziek. Bij een harder volume wordt het licht feller. Bij een zachter volume minder fel. Ook past de snelheid van het licht zich aan op het ritme van de muziek. Bij een snellere beat zoals housemuziek gaan de lampjes sneller knipperen. Ideaal om jouw feestjes een kleurrijke boost te geven!

  Simpele bevestiging & waterbestendig
  Om de LED-strip op een oppervlakte te bevestigen hoef je alleen maar de bescherming van het dubbelzijdig tape te verwijderen. Hierna kun je de strip eenvoudig op een willekeurige oppervlakte plakken. Het gedeelte van de led strip waarin de lampjes zich bevinden is bovendien waterbestendig. Zo kun jij de led strip ook gebruiken voor sfeerverlichting buiten of tuinfeestjes op een warme zomeravond.

  Sfeerprogramma’s & tijdschema’s
  Nadat je de LED-strip aan de Smart Life app hebt toegevoegd kun je kiezen uit voorgeprogrammeerde kleurprogramma’s. Lekker een boek lezen op de bank? Kies het “ boek lezen programma”. Wil jij dat de strip zich daarna vanzelf uitschakelt voor als je in slaap valt? Ook dat is mogelijk met de automatische aan/uit programma’s in de Smart Life app. Je hebt de keuze uit gezette tijden, zonsopgang/zonsondergang en thuiskomst en vertrek. Zo is er altijd een programma dat bij jouw situatie past.

  Oneindige kleuropties
  De 5050 LEDs zijn RGB en kunnen 16 miljoen kleuren tonen. Je kunt de felheid van zeer dim tot zeer fel eenvoudig aanpassen in de app. Ook kun je ervoor kiezen om de lampjes te laten knipperen.

  Toegang voor het hele gezin
  Login op de Smart Life app en voeg accounts van gezinsleden toe. Op deze manier krijgen zij ook toegang tot alle slimme apparaten die zijn ingesteld in de app. Te bedienen via WiFi of een 4G verbinding als je onderweg bent.

  34,95


  Titel: iqonic® Smart WiFi LED-strip - 5m - Incl. app - RG
  Prijs: € 34,95
  Productcode: 9300000007631746


   

Met de iqonic® Smart Led Strip geef jij elke ruimte een gezellige kleurtint. Deze 5 meter lange RGB led strip bedien je met jouw Smartphone of de bijgeleverde afstandsbediening. Installatie via de Smart Life app is eenvoudig en in minder dan 5 minute....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top