Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Spiderman Marvel Projector Horloge - Digitale Kind


 • Spiderman Marvel Projector Horloge - Digitale Kind
  Spiderman Marvel Projector Horloge - Digitale Kind Maak kennis met de nieuwste horloge van Spiderman. Dit supercoole horloge geeft niet alleen de tijd weer maar heeft ook een ingebouwde projector!

  LET OP VERGEET NIET HET PINNETJE ACHTER HET HORLOGE (TUSSEN HORLOGE EN BANDJE) ERUIT TE HALEN, ANDERS DOET DE PROJECTOR HET NIET! Het horloge is een digitale horloge en bevat 24 projectie afbeeldingen van Spiderman.
  De behuizing is afneembaar van het polsbandje om ook afzonderlijk gebruik te maken van de projector. Gebruiksaanwijzing: Verwijder het polsbandje om de zegel aan de achterkant te verwijderen, hiermee activeer je het horloge. Plaats het polsbandje terug. Met de twee knopjes aan de voorzijde kunt u de datum en tijd aanpassen. Aan de rechterkant van het horloge bevindt zich de projector. Ook is met een draaiende beweging de scherpte aan te passen om een duidelijk beeld te creeën. Hoe verder van de muur, hoe groter het plaatje! Het knopje aan de linkerkant is het aan/uit knopje van de projector en tegelijkertijd het knopje om van afbeelding te veranderen. Uw kind zult urenlange plezier beleven met dit horloge!!

  19,95


  Titel: Spiderman Marvel Projector Horloge - Digitale Kind
  Prijs: € 19,95
  Productcode: 9300000009343336


   

Maak kennis met de nieuwste horloge van Spiderman. Dit supercoole horloge geeft niet alleen de tijd weer maar heeft ook een ingebouwde projector!

LET OP VERGEET NIET HET PINNETJE ACHTER HET HORLOGE (TUSSEN HORLOGE EN BANDJE) ERUIT TE HALEN, AN....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top