Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Bestway TritechTwin Luchtbed - 1-persoons - 191x97 • Bestway TritechTwin Luchtbed - 1-persoons - 191x97x46cm

  Bestway TritechTwin Luchtbed - 1-persoons - 191x97 Met het Tritech "Aeroluxe XT" luchtbed van Bestway word je fris en uitgerust wakker! Het 46 cm hoge twin-size bed is stabiel, duurzaam en ongelooflijk comfortabel, de hele nacht door. Met zijn compacte afmetingen en de pomp is het bed snel neer te zetten waar je het nodig hebt.

  Met het prettige ligoppervlak, de stabiele constructie en een geïntegreerd kussen geniet je van een heerlijke nacht. De binnenkant van het bed is gemaakt van duurzaam Tritech, wat stabiliteit geeft, maar er ook voor zorgt dat de matras zijn vorm behoudt, hoe vaak hij ook wordt opgeblazen en leeggelopen.

  Bij het ontwerp is bijzondere nadruk gelegd op het behouden van de hardheid en het minimaliseren van luchtverlies gedurende de nacht. Het premium materiaal verhoogt de stijfheid in de matras en geeft het lichaam de hele nacht ondersteuning. De robuuste, Materiaal getest op veerkracht absorbeert het gewicht en de bewegingen van een ontspannen en rustgevende slaap.

  Binnen drie minuten is het luchtbed opgeblazen en klaar. Het wordt opgeblazen met de externe pomp en na gebruik is het luchtbed snel en eenvoudig leeg te laten lopen met het schroefventiel. Het platte bed kan ook gemakkelijk worden vervoerd en opgeborgen in de meegeleverde draagtas.

  9,89


  Titel: Bestway TritechTwin Luchtbed - 1-persoons - 191x97
  Prijs: € 9,89
  Productcode: 9200000127107102


   

Met het Tritech "Aeroluxe XT" luchtbed van Bestway word je fris en uitgerust wakker! Het 46 cm hoge twin-size bed is stabiel, duurzaam en ongelooflijk comfortabel, de hele nacht door. Met zijn compacte afmetingen en de pomp is het bed snel neer te ze....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top