Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb
Adm. Financiële Advisering Kafa
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Qwixx Deluxe - Dobbelspel


 • Qwixx Deluxe - Dobbelspel
  Qwixx Deluxe - Dobbelspel Dit is Deluxe versie van het spel Qwixx, welke genomineerd is voor Speelgoed van het Jaar 2013. Deze versie bevat afwisbare scorebordjes en een zachte dobbelbodem voor oneindig veel speelplezier! Bij Qwixx hoef je niet op je beurt te wachten - iemand dobbelt en iedereen kan de worp benutten! Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, des te meer punten je krijgt. Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp. Dobbel mee en laat je aansteken door de QWIXX-koorts!

  Eenvoudig dobbelspel voor elke gelegenheid en met ieder gezelschap.Zeer korte spelregels: in één minuut uit te leggen en daarna te spelenEen worp heeft steeds invloed op alle spelers, dus geen wachttijden!Vlot en verrassend spannend dobbelspel. Je wilt meteen nog eens spelenDankzij de afwisbare scorebordjes nu oneindig veel speelplezier!

  22


  Titel: Qwixx Deluxe - Dobbelspel
  Prijs: € 22,00
  Productcode: 9200000022076224


   

Dit is Deluxe versie van het spel Qwixx, welke genomineerd is voor Speelgoed van het Jaar 2013. Deze versie bevat afwisbare scorebordjes en een zachte dobbelbodem voor oneindig veel speelplezier! Bij Qwixx hoef je niet op je beurt te wachten - iemand....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top