Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Philips PowerPro Active FC9556/09 - Stofzuiger zon


 • Philips PowerPro Active FC9556/09 - Stofzuiger zon
  Philips PowerPro Active FC9556/09 - Stofzuiger zon De Philips PowerPro Active stofzuiger zonder zak levert een continue hoge zuigkracht dankzij de PowerCyclone 7-technologie. De krachtige en efficiente 900W motor zorgt voor een stofopname van 99,9%. De stofemmer is speciaal ontworpen om eenvoudig en hygiënisch met één hand te legen. Stofwolken zijn hierdoor verleden tijd. Bovendien komt deze stofzuiger met een grote roterende turboborstel, waarmee je tapijt diep en grondig kunt reinigen. Ideaal voor het verwijderen van huisdierenharen. Gebruik de handige geïntegreerde borstel om eenvoudig meubilair en vlakke oppervlakken te verlossen van stof of vuil. En gebruik daarnaast de meegeleverde parketborstel die je harde vloer tegen krassen beschermd.

  Goed om te weten
  Wanneer je bij Philips je stofzuiger tot 3 maanden na aankoop registreert ontvang je 5 jaar garantie op de motor van je stofzuiger. Ga naar philips.nl om je product te registreren. Tijdens de registratie wordt gevraagd het typenummer en de aankoopdatum te vermelden. Na deze registratie ontvangt je een e-mail ter bevestiging van je registratie en daarmee ook je extra garantie.

  Belangrijkste kenmerken van de Philips PowerPro Active FC9556/09: Motor van 900 W met hoog rendement
  De zeer efficiënte motor van 900 W met meer dan 50.000 toeren per minuut genereert een hoge zuigkracht voor een grondige reiniging, elke keer weer.

  99,9% stofopname dankzij de krachtige en efficiënte 900W motor
  Dankzij de krachtige en efficiënte 900W motor zorgt PowerPro Active voor een stofopname van 99,9%.

  PowerCyclone 7
  De PowerCyclone 7-technologie zorgt voor de continue hoge zuigkracht. Het aerodynamische ontwerp van de cyclonische kamer vermindert de luchtweerstand en zorgt in 3 zeer efficiënte stappen voor optimale schoonmaakresultaten: 1) Dankzij de rechte, egale luchtinlaat gaat de lucht snel de PowerCyclone in. 2) De gebogen luchtdoorlaat versnelt de opgaande luchtstroom in de cyclonische kamer. 3) Boven in de cyclonische kamer wordt de stof effectief van de lucht gescheiden door de uitlaatbladen.

  TriActive+ mondstuk reinigt in 3 richtingen
  Het TriActive+ mondstuk is ontworpen om de tapijtpolen voorzichtig te openen voor een grondige reiniging. De luchtkanalen aan de voorzijde van het mondstuk, zuigen grote kruimels naar binnen. De borstels aan de zijkant zorgen voor een goede reiniging dicht langs de randen van meubels en wanden.

  Energiebeheer
  Zuigkracht instellen met Power Control voor verschillende schoonmaaktaken, zoals harde vloeren, houten vloeren en zachte meubels.

  Compact en lichtgewicht
  Het compacte en lichte design zorgt ervoor dat de stofzuiger eenvoudig kan worden opgeborgen en opgetild. Het design heeft handgrepen aan de boven- en voorzijde voor draaggemak.

  Eenvoudig en hygiënisch te legen
  De stofbak is ontworpen zodat deze hygiënisch kan worden verwijderd en met één hand geleegd kan worden. Hierdoor worden stofwolken bij het leegkappen en morsen van stof en vuil voorkomen.

  Borstel & meubelmondstuk
  De stofborstel is in het handvat ingebouwd, zodat deze altijd klaar is voor gebruik op meubilair, vlakke oppervlakken en bekleding. Het meubelmondstuk is ontworpen voor optimale reiniging van zachte meubels zoals kussens, banken en fauteuils. Je kunt er zelfs huisdierenhaar mee verwijderen.
  Overige kenmerken: Moeiteloos reinigen
  Zuigkracht instellen met Power Control Compact ontwerp met handgreep aan de voor- en bovenkant voor gemakkelijk dragen Stofbak ontworpen voor hygiënisch legen met één hand Meubelmondstuk en zachte borstel geïntegreerd in handgreep Zachte bumper en rubberen wielen om het meubilair te beschermen Roterende turbo-borstel voor grondige reiniging van hardnekkige huisdierenharen Superieure prestaties
  Motor van 900W voor hoge zuigkracht 99,9% stofopname voor een diepe en grondige reiniging PowerCyclone 7 zorgt voor een continue hoge zuigkracht TriActive+ mondstuk voor reiniging in 3 richtingen De allergiefilter vangt meer dan 99,9%** van fijnstof op Specificaties: Performance
  Ingangsvermogen (IEC): 750 W Geluidsniveau: 71-76 dB Ingangsvermogen (max.): 900 W Bruikbaarheid
  Energiebeheer: Elektronisch, op het apparaat Actieradius: 9 m Handgreep: Bovenkant en voorkant Type buis: 2-delige metalen telescoopbuis Buiskoppeling: ActiveLock Type wielen: Rubberen Ontwerp
  Kleur: Louros-blauw Filtering
  Stofinhoud: 1,5 l Uitblaasfilter: Allergy H13-filter Motorfilter: Wasbaar filter Filtratieniveau: Niveau HEPA 13** Mondstukken en accessoires
  Standaardmondstuk: TriActive+-mondstuk Extra mondstuk: Turbo-borstel, Meubelmondstuk, Mondstuk voor harde vloeren Accessoires meegeleverd: Spleetmondstuk, Geïntegreerde borstel Opbergmogelijkheid voor accessoires: Op slanghouder Duurzaamheid
  Omhulsel: > 90% gerecycled materiaal Gebruiksaanwijzing: 100% gerecycled papier Gewicht en afmetingen
  Productgewicht: 4,5 kg Afmetingen van product (l x b x h): 412 x 280 x 280 millimeter Accessoires
  Filtervervangingsset: FC8010/02

  147,55


  Titel: Philips PowerPro Active FC9556/09 - Stofzuiger zon
  Prijs: € 147,55
  Productcode: 9200000107363748


   

De Philips PowerPro Active stofzuiger zonder zak levert een continue hoge zuigkracht dankzij de PowerCyclone 7-technologie. De krachtige en efficiente 900W motor zorgt voor een stofopname van 99,9%. De stofemmer is speciaal ontworpen om eenvoudig en ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top