Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

HP ENVY 15-ep0700nd - Laptop - 15.6 Inch (4k) • HP ENVY 15-ep0700nd - Laptop - 15.6 Inch (4k)

  HP ENVY 15-ep0700nd - Laptop - 15.6 Inch (4k) Deze HP ENVY 15-ep0700nd is een echte krachtpatser. Met deze laptop kan je zware programma's soepel draaien. De laptop is ideaal voor semi-professionals die video's in programma's zoals Premiere Pro of Photoshop willen bewerken. Bovendien is deze laptop voorzien van een 4K beeldschermresolutie die zorgt voor een haarfijne beeldkwaliteit en daarnaast vier keer scherper is dan de Full HD. Dankzij het verlichte toetsenbord werk je ook prettig in donkere ruimtes. Tot slot hoef je je ook over je privacy geen zorgen te maken. Dankzij het cameraschuifje, de vingerafdruklezer de mogelijkheid om je IP-adres te verbergen en je netwerkgegevens te versleutelen, is het voortaan zorgeloos werken met deze laptop.
  Onze specialist adviseert deze laptop voor:
  ✔ Fotografie: professioneel
  ✔ Videobewerking: semi-professioneel
  ✔ Grafisch ontwerp: semi-professioneel
  ✔ Gaming: hobbymatig
  ✔ Streaming: hobbymatig

  Deze laptop wordt niet aanbevolen voor:
  ✖ 3D animatie
  ✖ Architecturale visualisatie

  Belangrijkste kenmerken:
  De krachtige Intel Core i7 processor levert grensverleggende prestaties door de verbeterde AI-mogelijkheden. Bovendien heeft de processor de beste connectiviteit in zijn klasse. Daarnaast kan de 10e generatie met behulp van kunstmatige intelligentie leren hoe jij je laptop gebruikt en vervolgens hier de prestaties en accuduur op optimaliseren. Dankzij het 16 GB werkgeheugen ben je toekomstbestendig en kun je meerdere taken tegelijk uitvoeren. Zo kun je met gemak al jouw 4k video's bewerken en special effects toepassen.

  Met de NIVIDIA GeForce GTX 1650 videokaart is het mogelijk om met deze laptop zowel foto’s als video’s te bewerken. Het 15 inch beeldscherm bied je veel werkruimte om jouw taken uit te voeren. Dankzij het AMOLED-scherm is je beeldscherm energiezuiniger en geniet je van een hoge helderheid. De dunne schermranden geven je veel ruimte om op te werken. Dankzij het verlichte toetsenbord is werken in donkere ruimtes geen enkel probleem.

  Ook kun je met een volle accu tot 8 uur lang knallen achter je laptop. Dankzij touchscreen teken jij al jouw creaties op je laptop. Tot slot is de laptop voorzien van 1000 GB SSD opslagruimte. Hiermee is je laptop binnen 10 seconden opgestart, sla je je werk binnen no-time op en kun je sneller bij je bestanden. Bovendien werkt een SSD volledig stil en is het betrouwbaarder dan een traditionele harde schijf. ℹ Goed om te weten: Deze laptop is voorzien van Windows 10 Home. De behuizing is gemaakt van aluminium. Deze laptop heeft een werkgeheugen die uitbreidbaar is. Met het cameraschuifje op de laptop hoef je je over je privacy geen zorgen te maken. Doordat de microfoon een handige mute-knop bevat kan niemand jou afluisteren. Met de vingerafdruklezer kun je gemakkelijk en veilig inloggen. Verder is deze laptop voorzien van een QWERTY toetsenbord.  1799


  Titel: HP ENVY 15-ep0700nd - Laptop - 15.6 Inch (4k)
  Prijs: € 1.799,00
  Productcode: 9300000002091616


   

Deze HP ENVY 15-ep0700nd is een echte krachtpatser. Met deze laptop kan je zware programma's soepel draaien. De laptop is ideaal voor semi-professionals die video's in programma's zoals Premiere Pro of Photoshop willen bewerken. Bovendien is deze la....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top