Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Peter Evers Peter Evers
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

MEDION MD18600 - Robotstofzuiger - Wit


 • MEDION MD18600 - Robotstofzuiger - Wit
  MEDION MD18600 - Robotstofzuiger - Wit Op zoek naar een basis robotstofzuiger die je ondersteunt bij het stofzuigwerk in huis? Dan is de Medion MD18600 - Robotstofzuiger - Wit geschikt voor jou. Deze robot is geschikt voor harde vloeren en heeft een gebruikstijd van maximaal 90 minuten. Batterij leeg? De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation en laadt zich daar automatisch op. De robotstofzuiger zorgt zelfstandig ervoor dat de parket, tegels, laminaat en tapijt worden schoongemaakt. Met de borstels aan de zijkant worden alle stof en vuil weggehaald. Dankzij de compacte hoogte kan het apparaat ook gemakkelijk onder de meeste meubels. De infraroodsensors aan de onderkant zorgen ervoor dat de robotstofzuiger niet van de trap valt. Dankzij de overige infraroodsensoren omzeilt de robotstofzuiger tijdens het werk betrouwbaar alle obstakels en voorkomt zo botsingen en ongelukken.
  Technische details: Automatische en grondige reiniging dankzij de krachtige borstels en motorStart met een druk op de knop of geprogrammeerdIngebouwd displayLi-Ion accu (14,8 V – 2600 mAh)Gebruiksduur tot 90 minutenOplaadtijd ca. 4,5 uurCapaciteit stofopvang ca. 0,3 literGrote en eenvoudig uitneembare stofbakStof, haren en pollen worden opgevangen in de zakloze stofbakDiverse sensorenAutomatische terugkeer naar het oplaadstation
  De Medion MD18600 wordt standaard geleverd met: LaadstationHandleidingAccessoires – SchoonmaakborstelOverige Extra's – HEPA 12 Filter

  119


  Titel: MEDION MD18600 - Robotstofzuiger - Wit
  Prijs: € 119,00
  Productcode: 9200000094757288


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top