Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Hanumat - Bokszak -150 cm incl.ketting


 • Hanumat - Bokszak -150 cm incl.ketting
  Hanumat - Bokszak -150 cm incl.ketting LET OP FORMAAT EN GEWICHT,

  Hou rekening met de lengte, de vernoemde lengte is de lengte van de bokszak excl. ketting. De ketting is ongeveer 30 cm, deze lengte komt er extra bij.  Bokszak 150 cm x Ø 35 cm ± 40 kg

  Deze bokszak is een schitterende bokszak van geweldige kwaliteit. Gevuld met textielsnippers voor een perfecte absorptie. Dit is een bokszak van professionele sportschool kwaliteit.

  Deze bokszak van Hanumat is een lust voor het oog. De zak is extra stevig gestikt om uitscheuren te voorkomen. De bokszak bestaat uit 2 lagen stevig PU/bisonyl materiaal en krijgt hierdoor extra stevigheid en blijft zijn mooie strakke vorm altijd behouden. De bokszak wordt gevuld met nieuw ingekocht versneden textiel, dit om schimmelen en stank te voorkomen. De vulling van de bokszak is zo samengesteld dat deze jouw stoten perfect absorbeert en je handen en benen goed beschermd blijven.
  De bokszak wordt geleverd met bijbehorende 4-puntketting en wordt ingepakt in een zeer stevig transparant plastic.Bestellingen naar Belgie worden in 2 pakketten opgestuurd. Bokszak is gevuld tot 130 cm de overige vulling krijgt u erbij geleverd. Deze moet u zelf opvullen tot 150 cm.

  74,99


  Titel: Hanumat - Bokszak -150 cm incl.ketting
  Prijs: € 74,99
  Productcode: 9200000039930106


   

LET OP FORMAAT EN GEWICHT,

Hou rekening met de lengte, de vernoemde lengte is de lengte van de bokszak excl. ketting. De ketting is ongeveer 30 cm, deze lengte komt er extra bij.Bokszak 150 cm x Ø 35 cm ± 40 kg

Deze bokszak is een schit....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top