Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Oogstweg 31 Kjell's Opslag
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

HP OfficeJet 8012 - All-In-One-Printer


 • HP OfficeJet 8012 - All-In-One-Printer
  HP OfficeJet 8012 - All-In-One-Printer Deze OfficeJet van HP is een veelzijdige all-in-one waarmee je op hoge resolutie kunt afdrukken, scannen en kopiëren. De installatie is al eenvoudig, maar verder is de 8012 ook erg gemakkelijk in gebruik. Je kunt via een Wi-Fi verbinding namelijk (dubbelzijdig) printen vanaf je pc of telefoon: tot 13 pagina’s per minuut. De printer is daarnaast voorzien van een automatische documentinvoer en papierlade met ruimte voor 225 vellen. Verder is het mogelijk het apparaat automatisch inkt bij te laten bestellen wanneer dat nodig is, zodat je nooit meer naar de winkel hoeft voor cartridges.
  Over HP Instant Ink Met HP Instant Ink haal je een persoonlijke inkt-assistent in huis. Doordat deze printer over Instant Ink beschikt kan het aan HP doorgeven wanneer het nieuwe inkt nodig heeft. Tegen een maandelijkse vergoeding stuurt HP rechtstreeks nieuwe inkt cartridges naar je toe voordat je oude op is. Meer info? Bekijk de infopagina over HP Instant Ink.

  115


  Titel: HP OfficeJet 8012 - All-In-One-Printer
  Prijs: € 115,00
  Productcode: 9200000112305501


   

Deze OfficeJet van HP is een veelzijdige all-in-one waarmee je op hoge resolutie kunt afdrukken, scannen en kopiëren. De installatie is al eenvoudig, maar verder is de 8012 ook erg gemakkelijk in gebruik. Je kunt via een Wi-Fi verbinding namelijk ....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top