0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Philips Hue - White - Dimmer Switch en Losse lamp


 • Philips Hue - White - Dimmer Switch en Losse lamp
  Philips Hue - White - Dimmer Switch en Losse lamp Let op! De lamp besturen zonder bridge kan alleen met je smartphone binnen een straal van 10 meter. Zonder bridge kan je maximaal 10 lampen bedienen (met bridge maximaal 50)
  Makkelijke slimme verlichting Ga aan de slag met de slimme Philips Hue draadloze dimmerset en geniet van warmwit licht dat vloeiend draadloos dimbaar is. De Philips Hue dimmerset is meteen klaar voor gebruik en werkt heel gemakkelijk. Bedien de slimme LED-lamp met E27-fitting met de meegeleverde dimmer, via de Philips Hue Bluetooth app, of maak verbinding met de Hue bridge voor meer slimme verlichtingsfuncties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en nog veel meer. Makkelijke slimme verlichting Regel het dimniveau van je lampen Met de Philips Hue dimmer switch kun je draadloos de intensiteit van je verlichting verhogen of verlagen. Voor tot wel tien slimme lampen Met de Philips Hue wireless dimming kit voor slimme lampen kun je verbinding maken met tot wel tien lampen en deze gelijktijdig bedienen met één Hue dimmer. Plaatsen waar je maar wilt De Philips Hue dimmer switch werkt als een normale wandschakelaar en dimmer, maar dan beter. Je kunt de dimmer monteren met schroeven of tape, maar je kunt de magnetische draadloze dimmer ook van de houder halen en overal mee naartoe nemen. Creëer de juiste sfeer met zacht, warmwit licht Hue lampen maken gebruik van warmwit licht. Met deze slimme lampen, die kunnen worden gedimd tot subtiele nachtlampjes, kun je het juiste lichtniveau instellen voor elk moment. Bedien tot wel 10 lampen met de Bluetooth-app Met de Hue Bluetooth-app kun je de slimme Hue lampen in elke kamer van je huis bedienen. Voeg tot wel 10 slimme lampen toe en bedien ze allemaal heel eenvoudig met je smartphone of tablet. Bedien lampen met je stem Bedien je lampen handsfree en gebruik je stem in plaats van een mobiel apparaat! Met eenvoudige spraakopdrachten kun je meerdere lampen of slechts één lamp in een kamer bedienen. Werkt samen met Alexa, Google Assistent of Siri. Ontgrendel alle mogelijkheden van slim licht met de Hue Bridge Voeg een Philips Hue bridge (afzonderlijk verkrijgbaar) toe aan je slimme LED-lampen en ervaar alle mogelijkheden van Philips Hue. Met een Hue bridge kun je tot maar liefst 50 lampen toevoegen om in en rond je hele huis de perfecte sfeer te creëren. Maak timers en routines, gebruik je lichten om beter wakker te worden en bij het slapengaan. Bedien je lampen ook als je niet thuis bent of voeg slimme accessoires toe, zoals bewegingssensoren en slimme draadloze schakelaars.
  24,95


  Titel: Philips Hue - White - Dimmer Switch en Losse lamp
  Prijs: € 24,95
  Productcode: 9200000117194516


   

Let op! De lamp besturen zonder bridge kan alleen met je smartphone binnen een straal van 10 meter. Zonder bridge kan je maximaal 10 lampen bedienen (met bridge maximaal 50)
Makkelijke slimme verlichting Ga aan de slag met de slimme....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top