Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Focus Fitness FitBike Ride 2 - Hometrainer


 • Focus Fitness FitBike Ride 2 - Hometrainer
  Focus Fitness FitBike Ride 2 - Hometrainer Hometrainer - FitBike Ride 2

  De Fitbike ride 2 is een hometrainer met veel mogelijkheden tegen een scherpe prijs. Dankzij het elektronisch computersysteem is het mogelijk om de weerstanden via de trainingscomputer aan te passen tot 16 niveaus.

  Trainingsprogramma’s
  De Fitbike Ride 2 is een hometrainer voorzien van 12 verschillende trainingsprogramma’s. Deze trainingsprogramma’s zijn onderverdeeld in een manueel programma, diverse dieetprogramma’s, een sportprogramma en gezondheidsprogramma’s. Ook is de hometrainer voorzien van hartslagprogramma’s. Dankzij de hartslagmeter is het mogelijk om te trainen met een hartslag controle programma. Uw traint dan vanuit uw hartslag. Mocht u uit de ingestelde hartslagzone gaan dan wordt de weerstand op de hometrainer verhoogd of verlaagd. Afhankelijk van uw hartslag. Deze trainingsmethode is ideaal voor vetverbranding en conditietraining.

  Materiaal
  De Fitbike Ride 2 heeft een robuuste staalconstructie en een hoogwaardig lagerwerk. Dankzij deze stevige constructie is het mogelijk om te trainen tot 125Kg. Deze Hometrainer heeft een vliegwiel van 5 kg en is voorzien van transportwieltjes. Door deze wieltjes is het eenvoudig om de Fitbike Ride 2 te verplaatsen. Dankzij de overzichtelijke en eenvoudig bedienbare display is het mogelijk om al uw trainingsgegevens af te lezen. (Tijd, afstand, snelheid, RPM, omgevingstemperatuur, calorieverbruik, uithoudingsvermogen en hartslag.) Verder is het zadel en stuur van de hometrainer verstelbaar.

  Meest geschikt voor
  Voor mensen die eenvoudig willen trainen met een elektronisch in te stellen weerstandssysteem met voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s is deze hometrainer een aanrader. Garantie: De standaardgarantie op de FitBike Ride 2 is 2 jaar op onderdelen en 10 jaar op frame & laswerk.

  265,0 249


  Titel: Focus Fitness FitBike Ride 2 - Hometrainer
  Prijs: € 249,00
  Productcode: 9200000021796793


   

Hometrainer - FitBike Ride 2

De Fitbike ride 2 is een hometrainer met veel mogelijkheden tegen een scherpe prijs. Dankzij het elektronisch computersysteem is het mogelijk om de weerstanden via de trainingscomputer aan te passen tot 16 niveaus.
....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top