Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

AEG CX7-1-30IW - Steelstofzuiger


 • AEG CX7-1-30IW - Steelstofzuiger
  AEG CX7-1-30IW - Steelstofzuiger De AEG CX7-1-30IW - Steelstofzuiger is een snoerloze 2-in-1 stofzuiger met enorme flexibiliteit. Door de 180° EasySteer™ technologie is deze stofzuiger eenvoudig te besturen op alle type vloeren. De AEG CX7 heeft een krachtige Lithium turbopowerbatterij waar je maximaal 30 minuten mee kan stofzuigen, hierdoor is dit een goede stofzuiger voor erbij. De gemotoriseerde zuigmond is speciaal ontworpen voor oppervlakken van textiel, zodat je gemakkelijk dierenharen en vuil kunt verwijderen. Met een gewicht van 2,32 kg is deze stofzuiger erg licht! Productvoordelen van de AEG CX7-1-30IW - Steelstofzuiger: ✅ Ook te gebruiken als kruimelzuiger.
  ✅ Hoeft slechts 4 uur op te laden.
  ✅ Beschikt over een handige parkeerstand waarmee je hem zelfstandig rechtop kunt laten staan.

  Goed om te weten: ℹ Dit is een prima stofzuiger voor erbij, maar heeft niet de zuigkracht voor een grote schoonmaakklus.
  ℹ Met een geluid van 79 decibel is de AEG CX7-1-30IW - Steelstofzuiger niet zo stil voor steelstofzuiger.
  ℹ Deze stofzuiger heeft geen HEPA filter en is dus niet geschikt voor mensen met een stofallergie.
  ℹ Een volledig opgeladen stofzuiger geeft 3 streepjes weer op het display. Het vierde streepje is een foutmeldingslicht. Deze gaat rood knipperen als er iets mis is met je steelstofzuiger.

  De AEG CX7-1-30IW - Steelstofzuiger wordt standaard geleverd met: Praktische turboborstel voor (hoogpolig) tapijt en/of dierenharen. Soepel in handeling en sterk in zuigkracht De motor-unit van deze stofzuiger zit aan de onderkant, hierdoor draad je weinig gewicht in je hand en is de CX7-1-30IW wendbaarder en soepeler in gebruik dan andere steelstofzuigers. Stofzuigen tussen stoelen gaat dus erg makkelijk. De zuigkracht is in twee verschillende standen in te stellen. De afneembare kruimelzuiger is handig wanneer er geknoeid is of wanneer je hoger gelegen oppervlakken zoals boekenplanken schoon wilt maken. Gemakkelijk opladen in maar 4 uur De AEG CX7-1-30IW wordt geleverd met een lithium TurboPower-batterij. Deze batterij gaat twee keer zo lang mee als een nikkelbatterij en is lichter en gebruiksvriendelijker. De batterij is relatief snel op te laden is en heeft een maximale werktijd van 30 minuten. Gemotoriseerd vloerborstel De gemotoriseerd vloerborstel is speciaal ontwikkeld voor een optimale zuigkracht. De vloerborstel heeft een brede zuigmond zodat ook grotere vuildeeltjes opgezogen kunnen worden. Praktische parkeerstand Handig: je kunt de AEG CX7-1-30IW Steelstofzuiger overal vrijstaand en rechtop parkeren, bijvoorbeeld wanneer je even iets wil verplaatsen voordat je weer verder kunt met stofzuigen. Gemakkelijk te reinigen stofcontainer en filter De stofcontainer en het filter zijn gemakkelijk te legen en wasbaar. Deze steelstofzuiger beschikt over cyclonische filtratie.

  Goed om te weten
  ℹ Heeft een maximale werktijd van 30 minuten

  118,68


  Titel: AEG CX7-1-30IW - Steelstofzuiger
  Prijs: € 118,68
  Productcode: 9200000092837302


   

De AEG CX7-1-30IW - Steelstofzuiger is een snoerloze 2-in-1 stofzuiger met enorme flexibiliteit. Door de 180° EasySteer™ technologie is deze stofzuiger eenvoudig te besturen op alle type vloeren. De AEG CX7 heeft een krachtige Lithium turbopowerbatt....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top