Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

RX Goods Verstelbare Zwangerschapsband ideaal voor • RX Goods Verstelbare Zwangerschapsband ideaal voor de Bekken, Buik & Rug – Zwangerschap - Kleding

  RX Goods Verstelbare Zwangerschapsband ideaal voor De verbeterde buikband met elastische banden is de perfecte uitkomst voor zwangere vrouwen met lage rugklachten die veel moeten staan en/of lopen. Door het fijne en comfortable stof is de buikband als beste uit de test gekomen. De zwangerschapsband is ideaal voor als je meer ondersteuning wilt hebben tijdens je zwangerschap en voor het verminderen van striae of zwangerschapsstriemen.

  Verbeterd design
  Deze verstelbare steunband is gemaakt van ademend, comfortabel en zeer elastisch materiaal, zodat het elke zwangere vrouw past ongeacht de buikomvang. Doordat de bekkenband een one-size model is kan elke vrouw zelf de sterkte bepalen voor je buik, indien je meer druk nodig hebt van de band is dat altijd mogelijk. Vrouwen ervaren de zwangerschapsband als druk verminderend en ontspannend waardoor het resultaat direct merkbaar is.

  Gemakkelijk klittenbandsysteem
  Het klittenbandsysteem zorgt ervoor dat de band makkelijk te verstellen is.
  Het stevige en ademende voorgedeelte van de zwangerschapsband is voorgevormd naar een ronding zodat deze goed op zijn plek blijft. Zo krijg je altijd optimale steun en draagcomfort gedurende de zwangerschapsperiode!

  Verlicht pijn tijdens de zwangerschap
  De zwangerschapsband helpt de pijn van zwangere vrouwen in de heupen, bekken en onderrug te verlichten. Indien je zwakkere buikspieren hebt is de zwangerschapsband zeer effectief!

  2 Gratis BH Verlengstukken
  Veel vrouwen halen grotere BH’s gedurende de zwangerschapsperiode. In deze set worden daarom ook 2 extra BH’s verlengstukken meegeleverd bij de zwangerschapsband. Hierdoor hoef je niet onnodig extra geld uit te geven aan grotere BH’s die je na de zwangerschap niet meer gebruikt!

  Voordelen:
  ✔ One Size fits all & Verstelbaar
  ✔ Ondersteunt de rug waardoor je minder last hebt van rugpijn
  ✔ Zorgt ervoor dat de buikhuid minder uitrekt, hierdoor hoeft de huid zich minder te herstellen en heb je na de bevalling sneller je vorm terug
  ✔ Helpt bij instabiliteitsklachten van het gebied rondom de lage rug en bekken
  ✔ Bevordert een correcte lichaamshouding
  ✔ Ondersteunt bij wandelen, fitness en hardlopen
  ✔ Maakt de zwangerschapsperiode een stuk aangenamer
  ✔ 2 Extra BH’s verlengstukken meegeleverd
  ✔ Als beste uit de test gekomen

  Kwaliteit gegarandeerd
  Bij RX Goods gaan we voor de beste kwaliteit. Elk item van deze zwangerschapsband set is gemaakt om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit zodat je optimaal kunt genieten van groei van je kleintje! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via bol.com en we helpen je graag verder.

  Voorkom klachten en bestel je zwangerschapsband vandaag nog!

  21,95 21,95


  Titel: RX Goods Verstelbare Zwangerschapsband ideaal voor
  Prijs: € 21,95
  Productcode: 9200000117157319


   

De verbeterde buikband met elastische banden is de perfecte uitkomst voor zwangere vrouwen met lage rugklachten die veel moeten staan en/of lopen. Door het fijne en comfortable stof is de buikband als beste uit de test gekomen. De zwangerschapsband i....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top