0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa

Sony A6400 + E PZ 16-50mm f/3.5-5.6 OSS


 • Sony A6400 + E PZ 16-50mm f/3.5-5.6 OSS
  Sony A6400 + E PZ 16-50mm f/3.5-5.6 OSS De Sony A6400 is de nieuwste compacte systeemcamera van Sony en in deze uitvoering met een 16-50mm lens. Deze systeemcamera heeft de snelste autofocus ter wereld (0,=5 sec.). Naast de autofocus kan je ook heel eenvoudig focussen door te tikken op een onderwerp op het touchscreen. Daaarnaast is de Sony ILCE6400 in staat om realtime bewegende onderwerpen te tracken. Hierdoor wordt het nog makkelijker om het perfecte plaatje te schieten. Filmopnames maak je op 4K resolutie, waarbij geen pixels worden samengevoegd en dus elke pixel telt.

  Let op: In de laatste Firmware update van Sony zijn een aantal functies aan deze camera toegevoegd.
  - Realtime oog-autofocus voor dieren
  - Verbetering van de algehele stabiliteit
  - Compatible met draadloze afstandsbediening RMT-P1BT
  Vind de Firmware update hier.

  Plus- en minpunten van de Sony A6400
  Ultrasnelle autofocus met 425 autofocuspunten
  Foto's delen via Wi-Fi en NFC of QR-code mogelijk
  Realtime tracking van bewegende onderwerpen
  Filmen in 4K UHD kwaliteit mogelijk
  Touch Tracking mogelijk via touch-screen
  Geen beeldstabilisatie in de body, wel ondersteund in de lens

  Belangrijkste kenmerken van de Sony A6400 + 16-50mm: Ten opzichte van de A6300 zijn er aanzienlijk wat verbeteringen. Zo heeft de Sony Alpha A6400 een 24,2MP Exmor CMOS-sensor en BIONZ X-beeldprocessor die een schone beeldkwaliteit geeft met een breed ISO bereik van 100 tot 102.400. De processor biedt een aantal voordelen voor videomakers met de S&Q (Slow & Quick) Motion-instelling waarmee Full HD-video kan worden opgenomen met verschillende beeldsnelheden van 1-120 fps dat HDR-workflows ondersteunt, en ook S-Log2 als S-Log3 voor flexibele kleurgradering.

  Niet alleen de videomakers profiteren van deze update ook de fotograaf profiteert van de verwerkingssnelheid, die het mogelijk maakt om continu foto's te maken met 11 fps voor maximaal 116 JPEG's, of 46 raw beelden. De combinatie sensor en processor maakt gebruik van 4D FOCUS, met een grootschalig 425-punts fasedetectiesysteem dat ongeveer 84% van het beeldbereik beslaat, en een 425-puntscontrastdetectiesysteem, die beide zorgen voor snelle en nauwkeurige scherpstelprestaties. Dit scherpstelsysteem maakt ook Real-time AF mogelijk, wat zorgt voor een verbeterde nauwkeurigheid, snelheid en tracking performance van de Eye AF. Zo worden de ogen van uw onderwerp automatisch gedetecteerd en gevolgd. Bovendien maakt Real-time Tracking gebruik van AI-gebaseerde objectherkenning en verwerkt kleur, afstand van het onderwerp en helderheid als informatie om ervoor te zorgen dat alle onderwerpen nauwkeurig kunnen worden vastgelegd. De a6400 is snelle,nauwkeurige en veelzijdige camera voor het vastleggen van foto en video.
  Overige belangrijke functies 24,2MP APS-C Exmor CMOS-sensor BIONZ X beeldbewerker Real-Time Oog AF & Real-Time Tracking XGA Tru-Finder 2.36m-Dot OLED EVF 3.0" 921.6k-Dot 180° Kantelbaar touchscreen Interne UHD 4K-video, S-Log3 en HLG S&Q Motion in Full HD van 1-120 fps Ingebouwde Wi-Fi met NFC 425 Fase- & Contrast-Detecteer AF-punten Tot 11 fps beelden schieten en ISO 102.400 Sony Alpha 6400 body De a6400 is voorzien van een robuuste behuizing van magnesiumlegering met verzegelde knoppen en wijzerplaten om stof en vocht tegen te houden. Daarnaast is de behuizing uitgerust met een plus anti-stof functionaliteit die het optische filter beschermt. Het compacte ontwerp bevat een hoge resolutie XGA Tru-Finder 2,36m-dot OLED elektronische zoeker met hoge resolutie en beschikt over een 120 fps kijkmodus voor het fijn volgen van snel bewegende onderwerpen.

  De a6400 is voorzien van een volledig kantelbaar 180° 3,=" LCD-scherm met 921.600 dots resolutie, dat selfie opnamen voor zowel stilstaande als video-opnamen mogelijk maakt. Door gebruik te maken van deze mogelijkheid zullen vloggers in staat zijn om de compositie gedurende het gehele creatieve proces te controleren en te bewaken. Het LCD-scherm is ook uitgerust met touch-functionaliteit, met opties voor Touch Pad, Touch Focus, Touch Shutter, en Touch Tracking, die snel "Real-time Tracking" activeert via het touchscreen.

  De uitgebreide aanpassing mogelijkheden met 89 functies die kunnen worden toegewezen aan 8 aangepaste toetsen, My Dial en My Menu functionaliteit, verbeterde algemene menu bedienbaarheid, een hulpscherm voor menu's, maken een ultieme opname ervaring mogelijk. Ook bent u in staat om bestanden naadloos over te zetten naar een smartphone of tablet wanneer deze is aangesloten op de nieuwe Imaging Edge Mobile applicatie.
  Uitmuntend autofocussysteem Het autofocussysteem van de a6400 erft veel technologieën van Sony's full-frame camera serie, waaronder de a9, a7 III en a7R III modellen. De a6400 beschikt over 425 fasedetectie AF-punten en 425 contrast-detectie AF-punten die dicht over het gehele beeldgebied zijn geplaatst en ongeveer 84% van het beeldgebied beslaan. Dit snelle, krachtige tracking-AF-systeem is gekoppeld aan een BIONZ X-beeldverwerkingssysteem waarmee de camera in slechts 0,=2 seconden scherp kan stellen, zelfs de snelst bewegende onderwerpen kunt u eenvoudig volgen en vast leggen.

  De a6400 introduceert een geavanceerde "Real-time Eye AF", de nieuwste versie van Sony's Eye AF-technologie. Deze functie maakt gebruik van intelligente objectherkenning om ooggegevens in realtime te detecteren en te verwerken, wat resulteert in verbeterde nauwkeurigheid, snelheid en tracking prestaties van Eye AF. In alle autofocusstanden detecteert de camera nu automatisch de ogen van het onderwerp en activeert Eye AF met een halve druk op de ontspanknop. Deze technologie stelt u in staat om uitsluitend te richten op compositie met het vertrouwen dat de focus op het oog van het onderwerp altijd scherp is.

  1019


  Titel: Sony A6400 + E PZ 16-50mm f/3.5-5.6 OSS
  Prijs: € 1.019,00
  Productcode: 9200000105717515


   

De Sony A6400 is de nieuwste compacte systeemcamera van Sony en in deze uitvoering met een 16-50mm lens. Deze systeemcamera heeft de snelste autofocus ter wereld (0,=5 sec.). Naast de autofocus kan je ook heel eenvoudig focussen door te tikken op een....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top