AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Sony A6400 + 16-50mm - Systeemcamera - Zwart


 • Sony A6400 + 16-50mm - Systeemcamera - Zwart
  Sony A6400 + 16-50mm - Systeemcamera - Zwart De Sony A6400 is de nieuwste compacte systeemcamera van Sony en in deze uitvoering met een 16-50mm lens. Deze systeemcamera heeft de snelste autofocus ter wereld (0,=5 sec.). Naast de autofocus kan je ook heel eenvoudig focussen door te tikken op een onderwerp op het touchscreen. Daaarnaast is de Sony ILCE6400 in staat om realtime bewegende onderwerpen te tracken. Hierdoor wordt het nog makkelijker om het perfecte plaatje te schieten. Filmopnames maak je op 4K resolutie, waarbij geen pixels worden samengevoegd en dus elke pixel telt. Let op: In de laatste Firmware update van Sony zijn een aantal functies aan deze camera toegevoegd. - Realtime oog-autofocus voor dieren - Verbetering van de algehele stabiliteit - Compatible met draadloze afstandsbediening RMT-P1BT Vind de Firmware update hier.

  1004


  Titel: Sony A6400 + 16-50mm - Systeemcamera - Zwart
  Prijs: € 1.004,00
  Productcode: 9200000105717515


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top