Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
PolderTEAK PolderTEAK
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Netgear ProSAFE GS108E - Switch


 • Netgear ProSAFE GS108E - Switch
  Netgear ProSAFE GS108E - Switch De Netgear ProSAFE GS108E is een gigabit smart switch met 8 aansluitingen die de gebruiker uitgebreide mogelijke biedt zoals VLAN ondersteuning, Quality of Service functies en bandbreedtebeheer opties. Met deze smart switch is het mogelijk om meerdere geschikte apparaten tegelijkertijd te verbinden met je bedrade netwerk. De gigabit aansluitingen leveren tot wel 10 keer snelle bedrade prestaties dan de verouderde fast ethernet aansluitingen. Hierdoor vormt de compacte switch de ideale basis voor je thuis- of bedrijfsnetwerk. Naast het compacte formaat van de switch beschikt het ook over een stevige metalen behuizing, waardoor het apparaat tegen een stootje kan. Het is ook bijzonder geschikt als een desktop apparaat, omdat het niet over een ventilator beschikt, hierdoor maakt het geen geluid. Deze switch is bovendien plug & play, wat betekent dat er geen configuratie vereist is. Zo kun je van een snel bedraad netwerk genieten zonder naar de switch om te hoeven kijken. Ideaal voor woningen met:Meerdere bekabelde devices.InstallatieSluit de Switch aan op je stroomvoorziening en router.Sluit je apparaten aan op de Switch.Je kunt direct aan de slag.Overige kenmerken8 gigabit aansluitingenMaximale overdrachtssnelheid: 1000 MbpsMax VLAN: 32Max MAC-entries: 4.000Netwerkstandaard: IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3zCompatibele besturingssystemen: Windows, Mac OS, NetWare, LinuxBiedt IGMP-ondersteuning

  44,99


  Titel: Netgear ProSAFE GS108E - Switch
  Prijs: € 44,99
  Productcode: 9200000032277598


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top