Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Cosy @ Home - Paletmes - Glaceermes - Klein - 15cm


 • Cosy @ Home - Paletmes - Glaceermes - Klein - 15cm
  Cosy @ Home - Paletmes - Glaceermes - Klein - 15cm Paletglazuurmes Schuine spatel - Met flexibele maar stevige roestvrijstalen messen die optimale duurzaamheid bieden voor jarenlang gebruik.
  Metalen spatel - Ontworpen met plastic handvatten voor een goede grip, optimaal comfort en controle terwijl u uw taart decoreert.
  Cake versier materialen - Perfect materiaal om direct contact te hebben met voedsel, gebruiksgemak, veiligheid en niet giftig, ruikt niet. Sterk en duurzaam, heeft een glad oppervlak, is gemakkelijk schoon te maken.
  Paletmes - Set van 3 cakemessen zijn verschillend in lengte, 15,2 cm, 20,= cm, 25,3 cm, wat geweldig is voor het glazuren van gebak, koekjes, pannenkoeken, taarten en cupcakes. Het decoreren van een taart wordt zo eenvoudig zijn met de juiste materialen.
  Spatels voor gebak - De cake-hoekige spatels helpen om de room vlak en gelijkmatig over taarten te verspreiden dankzij het stabiele en gladde oppervlak. De kunststof handgreep staat 45 ° schuin naar het lemmet, wat leidt tot een comfortabelere hantering en een gelijkmatige coating en verspreiding van cakes.

  8,99


  Titel: Cosy @ Home - Paletmes - Glaceermes - Klein - 15cm
  Prijs: € 8,99
  Productcode: 9300000024959436


   

Paletglazuurmes Schuine spatel - Met flexibele maar stevige roestvrijstalen messen die optimale duurzaamheid bieden voor jarenlang gebruik.
Metalen spatel - Ontworpen met plastic handvatten voor een goede grip, optimaal comfort en controle terwijl u....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top