Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Fjallraven Kanken Rugzak 16 liter - Forest Green


 • Fjallraven Kanken Rugzak 16 liter - Forest Green
  Fjallraven Kanken Rugzak 16 liter - Forest Green Fjällräven Kånken Rugzak - Forest Green\
  Het klassieke design van deze Fjällräven Kånken Forest Green vond zijn oorsprong in 1978, toen Fjällräven de veelvoorkomende rugproblemen onder Zweedse kinderen wilde oplossen. Fjällräven beweert dat de tas zó duurzaam is, dat er van deze eerste modellen nog steeds exemplaren in omloop zijn. Deze tas van Vinylon F stof biedt je dus duurzaamheid, een rechte rug en gemak! Met 16 liter aan inhoud heb je meer dan genoeg ruimte voor je dagelijkse essentials. Aan de voorzijde vind je naast het reflecterende logo nog een klein voorvakje, waar je bijvoorbeeld je sleutels of je telefoon kunt bewaren. In het gescheiden opbergvak kun je gemakkelijk een tablet kwijt tot 10.1”. Grappig detail; de zwarte versteviging in de tas kan je makkelijk verwijderen en als zitkussen gebruiken!
  Vinylon F

  De Vinylon F stof van deze tas is lichtgewicht en van nature waterafstotend, wanneer de tas nat wordt zwollen de vezels van de stof op waardoor de tas waterafstotend wordt. Door regen, tegen regen! Hierdoor heeft de tas geen coating nodig wat minder belastend is voor het milieu.

  89,95


  Titel: Fjallraven Kanken Rugzak 16 liter - Forest Green
  Prijs: € 89,95
  Productcode: 9200000025889598


   

Fjällräven Kånken Rugzak - Forest Green\
Het klassieke design van deze Fjällräven Kånken Forest Green vond zijn oorsprong in 1978, toen Fjällräven de veelvoorkomende rugproblemen onder Zweedse kinderen wilde oplossen. Fjällräven beweert dat de t....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top