Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Yurda 10 meter Led Strip met Afstandsbediening - R


 • Yurda 10 meter Led Strip met Afstandsbediening - R
  Yurda 10 meter Led Strip met Afstandsbediening - R Creëer de ideale sfeer voor al jouw activiteiten binnenshuis dankzij onze levendige lichteffecten. Het verrijken van de woonkamer, slaapkamer of keuken met prachtige verlichting is nu een stuk eenvoudiger geworden met deze kristalheldere ledverlichting. Deze van kleur veranderende led-strips zijn ontworpen om jouw huis dynamisch en uniek te verlichten. Of je nou een verjaardagsfeest geeft, Kerstmis viert of een ander evenement organiseert. De Yurda Led strip zal jouw omgeving verfraaien met haar kristalheldere LEDS en prachtige kleuren. Altijd al de perfecte sfeer willen creëren in ieder gewenste ruimte? Dan biedt de RGBW LED-strip van YURDA de perfecte oplossing.

  Zorg voor een buitengewone ervaring
  Verrijk jouw leefomgeving met een prachtige kleurencombinatie afkomstig van onze strakke en flexibele LED-strips. Creëer een prettige sfeeromgeving die gepaard gaat met een hoge en duurzame lichtopbrengst. Overal waar jij wilt zijn ze te plaatsen. Door de enorme flexibiliteit van de strips zijn ze af te knippen en gemakkelijk te plakken op de plekken waar jij een lichtsfeer wilt hebben.

  Prachtige kleurencombinaties
  Deze LED-strip beschikt over vele kleuren en heeft de mogelijkheid om deze kleuren te combineren. Hierdoor is het mogelijk om prachtige combinaties te creëren en de gezelligheid te laten overheersen. Op de meegeleverde afstandsbediening heb je de opties om de kleuren te combineren, de led strips te laten veranderen van ritme/beat en verschillende snelheden te installeren.

  De LEDS dansen met je mee!
  Met de ingebouwde microfoon in de schakelkast kunnen de led-strips de beats van uw favoriete muziek oppikken. De kleuren en lichteffecten bewegen mee met jouw favoriete muziek. Op deze manier ontstaat er een unieke sfeer tijdens jouw feest- en/of ontspanningsmomenten

  Aanpasbare lengte en dubbelzijdige plakrand
  Deze flexibele RGBW LED-strip is 10m lang en overal op te gebruiken. De LED-strip valt korter te knippen op de aangegeven plekken. Dus is 10m iets te lang? Door de dubbelzijdige plakrand op de LED-strip en de bijbehorende onderdelen is deze overal gemakkelijk te bevestigen.

  Pro controller
  De meegeleverde mini-controller is uitgerust met een infraroodsensor met een bereik van tot wel 8 meter. Zo kan jij gemakkelijk op afstand de kleuren van je Led-strip veranderen. Zorg ervoor dat je de controller wel direct op het hoofdapparaat van de LED-strip kan richten. De controller is gemakkelijk te bedienen en vanwege zijn kleine maat ook makkelijk op te bergen.

  Veilig en betrouwbaar
  Met een gecertificeerde adapter en sterke 3M-kleefstof ben jij helemaal verzekerd van een veilige en betrouwbare verlichtingservaring tijdens gebruik en installatie. Wij bieden kleureffecten en kwaliteit op het hoogste niveau, precies waar jij dat het meest nodig hebt!
  1 JAAR LANG GARANTIE
  Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Door het vertrouwen in de kwaliteit van onze led strips en de ultieme service die wij willen bieden, geven wij één jaar lang garantie op de led strips.

  YURDA Led Strip Prachtige kleurencombinaties Kristalheldere ledverlichting Geleverd met krachtige Pro afstandsbediening Makkelijk te installeren Stevige plakrand Flexibel Aanpasbare helderheid Synchronisatie  29,95


  Titel: Yurda 10 meter Led Strip met Afstandsbediening - R
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9300000020371164


   

Creëer de ideale sfeer voor al jouw activiteiten binnenshuis dankzij onze levendige lichteffecten. Het verrijken van de woonkamer, slaapkamer of keuken met prachtige verlichting is nu een stuk eenvoudiger geworden met deze kristalheldere ledverlicht....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top