Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Adobe Photoshop & Premiere Elements 2021 Student/D


 • Adobe Photoshop & Premiere Elements 2021 Stude
  Adobe Photoshop & Premiere Elements 2021 Stude Bij het verzilveren dien je de naam van je school op te geven en te vermelden of je een student, docent of beheerder bent. Ga je creatieve inspiratie achterna.
  Met de AI-technologie van Adobe Sensei* als je creatieve hulpje kun je je foto's en video's eenvoudig bewerken, maken, ordenen en delen om je verbeelding tot leven te brengen. Laat statische afbeeldingen bewegen, pas de positie van iemands gezicht aan, selecteer een specifiek object (of gebied) van je video om daarop een effect toe te passen, en verbeter korrelig, donker beeldmateriaal. Maak ook inspirerende citaatafbeeldingen – geweldig voor social media – met sjablonen, tientallen aanpassingsopties en fraaie animatieopties.

  Wil je een nieuwe vaardigheid leren?
  Van eenvoudige aanpassingen tot artistieke creaties – met 83 bewerkingsopties met instructies zit je altijd goed. Creëer moderne tweekleurige illustraties, maak fraaie foto's en video's met dubbele belichting, en geef je video's bewegende matte bedekkingen om moeiteloos de gewenste look te creëren. Wanneer je klaar bent, laat je je verbluffende creaties als drukwerk of online zien. Maak grappige GIF's voor social media of deel je video's op YouTube, Vimeo en meer.

  Als je in aanmerking wilt komen voor een studentenkorting, dien je ten minste 13 jaar te zijn en ingeschreven te zijn bij een van de volgende onderwijstakken: Hoger onderwijs/universiteit — Erkende openbare of particuliere universiteiten of hogescholen (inclusief instellingen voor beroepsonderwijs en andere onderwijsinstellingen) die opleidingen verzorgen waarvoor niet minder dan het equivalent van twee (2) jaar voltijdse studie vereist is** Basisonderwijs of voortgezet onderwijs — Een erkende openbare of particuliere school voor voltijds basisonderwijs of voortgezet onderwijs* Thuis- of afstandsleren — zoals gedefinieerd in de nationale regelgeving voor thuis- of afstandsleren Wat geldt als geldigheidsbewijs? Studenten en docenten van erkende scholen:
  Je geldigheidsbewijs moet een document zijn dat door de instelling is verstrekt en dat je naam, de naam van de instelling en de huidige datum bevat. Voorbeelden van geldig bewijs van inschrijving:
  - Schoolidentiteitskaart
  - Rapport
  - Afschrift
  - Bewijs of verklaring van school-/collegegeldbetaling

  Studenten die thuis leren ***
  Je geldigheidsbewijs kan het volgende omvatten:
  - Intentieverklaring van thuisleren, met vermelding van datum
  - Huidige lidmaatschaps-id van een vereniging voor thuisleren (bijvoorbeeld de Home School Legal Defense Association)
  - Aankoopbewijs van studiepakketten met datumvermelding voor het huidige academische schooljaar *Adobe Sensei is de technologie die intelligente functies in alle Adobe-producten aanstuurt om het ontwerp en de aanlevering van digitale ervaringen drastisch te verbeteren, met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning in een gemeenschappelijk kader.
  ** Erkende scholen zijn scholen die zijn goedgekeurd door een vereniging die erkend is door het Amerikaanse ministerie van onderwijs/de nationale raad van onderwijs of het Canadese/provinciale ministerie van onderwijs, en die zich primair richten op onderwijs aan studenten.
  ***Documenten met een datum die niet ouder is dan zes maanden, worden als actueel beschouwd.

  108,99


  Titel: Adobe Photoshop & Premiere Elements 2021 Stude
  Prijs: € 108,99
  Productcode: 9300000012357715


   

Bij het verzilveren dien je de naam van je school op te geven en te vermelden of je een student, docent of beheerder bent. Ga je creatieve inspiratie achterna.
Met de AI-technologie van Adobe Sensei* als je creatieve hulpje kun je je foto's en vi....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top