Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Rugbrace - rugband - postuur corrector - houding c


 • Rugbrace - rugband - postuur corrector - houding c
  Rugbrace - rugband - postuur corrector - houding c Deze rugbrace verbeterd je houding en verminderd klachten en behandeld pijn in de rug, schouders en nek.

  Heb je na een lange werkdag wel eens last van je rug of nek? Dan ben je zeker niet de enige. Enorm veel mensen hebben er last van. Daarom is het verstandig om hier iets tegen te doen om te voorkomen dat het probleem erger wordt. Beter voorkomen dan genezen. De rugbrace wordt orthopedisch / door diverse sportmasseurs aanbevolen.
  De rugbrace van Casa Da Praia heeft zowel een preventieve werking als ondersteunende werking voor verlichting bij forse rugklachten.

  Misschien betrap je jezelf er ook wel eens op dat je zithouding na een lange tijd werken niet meer optimaal is. Bij veel mensen zakken de schouders en de rug ongemerkt in. Door ingezakte schouders kunnen er rugklachten en schouderklachten ontstaan. Deze postuurhouder ofwel houdingcorrector, kan je hierbij helpen. Met deze rugbrace breng je jouw schouders en rug terug in hun natuurlijke positie en verbeter je klachten die samenhangen met een verkeerde houding. Deze rugbrace is voor iedereen geschikt omdat de maatvoering universeel is.

  -Deze houdingscorrector is je MUST HAVE als je rug, schouder of nekklachten hebt. Met deze postuur corrector breng je jouw schouders en rug terug in hun natuurlijke positie en verbetert u de opgelopen klachten die samenhangen met een verkeerde houding.
  Kenmerken:
  ✔ One-size
  ✔ Postuur houdingscorrectie voor rug en schouders.
  ✔ Brengt de schouders en rug terug in hun natuurlijke positie.
  ✔ Kan discreet gedragen worden onder kleding.
  ✔ Volledig verstelbaar en afgewerkt met zachte binnenzijde - comfortabel & gemakkelijk te dragen.
  ✔ Geen bewegingsbeperkingen.
  ✔ Geschikt voor zowel dames als heren
  ✔ Wassen op maximaal 30 graden

  Voordelen:
  VERBETERDE HOUDING: De houdingscorrector brengt je schouders in een natuurlijke positie. Je wervelkolom past zich perfect aan waardoor je houding ideaal wordt.
  SPORTHOUDING: verbetert de houding die men aanneemt bij het sporten (krachtsport, fitness, hardlopen). Door het beoefenen van intensieve sporten kan de rug geblesseerd raken. De rugbrace voorkomt deze klachten.
  KANTOORPOSITIE: Slechte positie op kantoor is een oorzaak van pijn in de wervelkolom, nek of rug. De houdingscorrector gaat direct in op het probleem. Want we willen liever voorkomen dan genezen.
  BEHANDEL JE RUGPROBLEMEN: De houdingscorrector adresseert slechte houding, sleutelbeenpijn of breuken, gebogen schouders, fibromyalgie, acromioclaviculaire gewrichtspijn, schouder- of rugpijn, bult en strakke spieren.
  VERSTELBAAR EN LICHT: De houdingscorrector is licht en makkelijk te verstellen.

  Waarom kies je voor Casa Da Praia:
  - Service
  - Snelle levering
  - Hoogwaardige kwaliteit
  - Innovatief
  - Orthopedisch aanbevolen

  24,99


  Titel: Rugbrace - rugband - postuur corrector - houding c
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9200000106236451


   

Deze rugbrace verbeterd je houding en verminderd klachten en behandeld pijn in de rug, schouders en nek.

Heb je na een lange werkdag wel eens last van je rug of nek? Dan ben je zeker niet de enige. Enorm veel mensen hebben er last van. Daarom is ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top