AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Golden Earring - Live In Ahoy (Dvd+Cd)


 • Golden Earring - Live In Ahoy (Dvd+Cd)
  Golden Earring - Live In Ahoy (Dvd+Cd) Begin dit jaar gaf de al tientallen jaren op eenzame hoogte opererende rockband GEarring een concert in Ahoy - Rotterdam. Barry, George, Rinus en Cesar waren die avond in topvorm en de tot de nok gevulde zaal beleefde dan ook hoogtepunt na hoogtepunt. Gelukkig is het concert voor het nageslacht vastgelegd. Het verschijnt nu op dvd en je krijgt er een gratis cd bij met vrijwel het hele concert. Wellicht ten overvloede melden we dat het hier gaat om een electrisch Golden Earring concert, want hoewel de band live akoestisch ook immer grootse prestaties levert, blijft voor velen een 'normaal electrisch' concert toch de enige ware belevenis. De tracklisting van de bonus-cd is op enkele songs na gelijk aan die van de DVD. Kort voor de release is er een grote Golden Earring actie in het programma Gouden Uren op Radio 2. Op zaterdag 28 oktober (Ned 3) wordt een deel van het concert uitgezonden op Nederland 3 en op 11 november treedt de band op in het programma Muziek Café op Radio 2. Naast allerlei andere free publicity zal de release sowieso worden ondersteund door een TV campagne. TRACKLISTING: DVD:
  1 Evil Love Chain
  2 Sky Scraper Hell Of A Town
  3 Another 45 Miles
  4 Watcha gonna do{When The Levee Breaks}
  5 Future
  6 Twilight Zone
  7 Save Your Skin
  8 Are You Receiving Me
  9 Smoking Sigarettes
  10 Just A Little Bit Of Peace In My Heart
  11 Kill Me (Ce Soir)
  12 Gambler's Blues
  13 Bombay
  14 When The Lady Smiles
  15 Going To The Run
  16 Johnny Make Believe
  17 Bass Solo
  18 Radar Love
  19 Drum Solo
  20 Long Blond Animal
  21 She Flies On Strange Wings
  22 Holy Holy Life CD: Sky Scraper Hell Of A Town . Another 45 Miles / Watcha Gonna Do (When The Levee Breaks) / Twilight Zone / Save Your Skin / Are You Receiving Me / Smoking Cigarettes / Just A Little Bit Of Peace In My Heart / Kill Me (Ce Soir) / Gambler's Blues / Going To The Run / Radar Love / She Flies On Strange Wings.

  22,99


  Titel: Golden Earring - Live In Ahoy (Dvd+Cd)
  Prijs: € 22,99
  Productcode: 1002004004567730


   

Begin dit jaar gaf de al tientallen jaren op eenzame hoogte opererende rockband GEarring een concert in Ahoy - Rotterdam. Barry, George, Rinus en Cesar waren die avond in topvorm en de tot de nok gevulde zaal beleefde dan ook hoogtepunt na hoogtepunt....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top