Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

HP 17-BY2003CA Renewed -17.3″ Glare Touchscreen -


 • HP 17-BY2003CA Renewed -17.3″ Glare Touchscreen -
  HP 17-BY2003CA Renewed -17.3″ Glare Touchscreen - Dit betreft een Renewed Laptop met 1 jaar garantie! Wat is Renewed? Producten met dit label zijn onder andere pc’s die door de klant zijn teruggestuurd naar de fabrikant. Reden hiervoor kan zijn dat de klant besloten heeft om voor een ander product te gaan of dat de klant de bestelling heeft geannuleerd. Deze notebooks zijn als Nieuw. De verpakking is als nieuw, maar mogelijk zonder originele dozen met logo’s. Dus bij Renew notebooks heeft u een nieuwe Laptop voor een veel gunstiger prijs, dat scheelt u tenminste 10-20% op de nieuwprijs.

  Informatie Deze HP laptop is geschikt voor dagelijks gebruik zoals internetten, het bekijken van films en het typen van verslagen tijdens je studie. Dankzij het grote scherm heb je veel ruimte op je bureaublad. Deze laptop is razendsnel dankzij de snelle processor en SSD.
  Daarnaast is de laptop voorzien van een Touchscreen scherm. De snelle 10e generatie Intel Core i5 processor zorgt ervoor dat zware taken snel worden uitgevoerd. Laptops met de Tiende generatie Intel Core processoren leren en kunnen zich aanpassen aan je computergedrag. Hierdoor werkt de computer nog sneller en vloeiender. Dankzij 8 GB werkgeheugen kan deze laptop meerdere taken gelijktijdig uitvoeren. De SSD zorgt ervoor dat de laptop binnen 15 seconden is opgestart. De laptop beschikt over een 17,3 inch scherm en is vooral geschikt voor thuisgebruik. Het grotere scherm maakt teksten beter leesbaar dan een 15.6 inch scherm.

  749,99


  Titel: HP 17-BY2003CA Renewed -17.3″ Glare Touchscreen -
  Prijs: € 749,99
  Productcode: 9300000024256600


   

Dit betreft een Renewed Laptop met 1 jaar garantie! Wat is Renewed? Producten met dit label zijn onder andere pc’s die door de klant zijn teruggestuurd naar de fabrikant. Reden hiervoor kan zijn dat de klant besloten heeft om voor een ander produc....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top