Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Must - Massage Gun - Vibratiemassage


 • Must - Massage Gun - Vibratiemassage
  Must - Massage Gun - Vibratiemassage De Massage gun van MUST heeft een 24W en 2000mAh Lithiumbatterij dat getest dus kan 100% garantie leveren dat de massage gun de 2000mAh levert. Onze massage gun wordt maandelijks getest om de kwaliteit te verbeteren, en word ook gebruik door Bodybuilders en Atleten. Wij hebben ook de bij behorende certificaten van onze producten zodat wij kunnen aan tonen dat wij de beste kwaliteit leveren. Vanaf 2 uur opladen kunt hem al gebruiken tot wel 12 uur! Wij van MUST leveren de beste kwaliteit voor de GOEDKOOPSTE PRIJS.
  Wat doe ons Massage gun?: Handmassageapparaat kan spierpijn na het sporten verlichten, spierstijfheid verminderen, vermoeidheid verminderen, de bloedcirculatie en het bewegingsbereik bevorderen, en de gezondheid van de zachte weefsels van het lichaam verbeteren, het lichaam effectief en snel ontspannen en de gezondheid behouden Extreem stil: het massagepistool maakt gebruik van de nieuwste ruisonderdrukkingstechnologie en een krachtige, hoogwaardigste motor, uitgerust met motorbuffer, geluidsisolatiebord en ruisonderdrukkingsschaal, drievoudige ruisonderdrukking, deze spierstimulator is stijlvol, lichtgewicht en draagbaar, je kunt altijd en overal Geniet ervan. 6 Stage Design + 4 massagekoppen: 6 verschillende massage-intensiteiten, 4 massagekoppen voor verschillende lichaamsdelen, snelheid 2100-3600 rpm/ min OBNORMAAL, u kunt de intensiteit aanpassen aan verschillende delen van het lichaam en verschillende toepassingen en massage wijzigen De behoeften van het hoofd. Of het nu gaat om het ontspannen van spieren na het sporten of dagelijkse lichaamsmassage, het is zeer geschikt. Het geeft de geest ook rust bij het ontspannen van de spieren met onze massage. Warmtedissipatiesysteem + Snel opladen: meerdere ventilerende ventilatieopeningen voor warmteafvoer, hoge efficiëntie, verminderen de warmte van de machine tijdens gebruik, verlengen de levensduur van de motor, ingebouwde 2000mAh oplaadbare lithiumbatterij met hoge capaciteit, kan worden gebruikt 2-3 uur na het opladen. U kunt de massage gun tussen de 6-12 uur gebruiken met een volle batterij. Veel gebruikt: het is een ideale keuze om professionele atleten, fitnessliefhebbers of gewonden te helpen hun spieren te ontspannen en sneller te herstellen. Tegelijkertijd is het geschikt voor de behandeling van rugpijn, spierpijn, schouderbelasting en andere gezondheidsproblemen. Het kan ook aan familieleden en vrienden worden gegeven, wat het perfecte cadeau voor gezondheid is. Voordelen ✅ Professioneel en Krachtig - 24V, 2000 mAh ✅ Wordt maandelijks getest op kwaliteit ✅ Beste batterij voor dit model ✅ Goedkoopste en Beste kwaliteit! ✅ Wordt ook gebruikt door professionals ✅ Licht gewicht ✅ Duurzaam ✅ Certificaten aanwezig! ✅ Voorkomt spierverzuring ✅ Voor gezondheid problemen het ideale product ✅ 6 Vibratie standen (snelheid 2100-3600 rpm) ✅ Sterkste lithium Batterij ✅ Inclusief 4 kopstukken voor de Massage gun ✅ Vandaag voor 22:00 uur besteld Morgen in huis! ✅ We bieden jullie een 30 dagen bedenkingstijd! Specificaties: ✅Merk: MUST ✅Kleur: Zwart ✅Afmeting: 21.5 cm x 16.5 cm x 6.5cm ✅Gewicht: 1,3KG ✅Verkoper: MUST ✅Wattage: 24V ✅ Batterij: 2000 mAh ✅Levensduur: 6-12 uur ✅Certificate: ISO 9001, CE & RoHS ✅Geschikt: voor iedereen boven 12 Jaar Wij leveren kwaliteit boven kwantiteit, wil je dit ervaren? Klik dan op ‘’In Winkelwagen’’ om een MUST toevoegen aan de rust aan je spieren.

  34,22


  Titel: Must - Massage Gun - Vibratiemassage
  Prijs: € 34,22
  Productcode: 9300000005814051


   

De Massage gun van MUST heeft een 24W en 2000mAh Lithiumbatterij dat getest dus kan 100% garantie leveren dat de massage gun de 2000mAh levert. Onze massage gun wordt maandelijks getest om de kwaliteit te verbeteren, en word ook gebruik door Bodybui....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top