AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Boska Kaasschaaf Copenhagen - Multifunctioneel - 2


 • Boska Kaasschaaf Copenhagen - Multifunctioneel - 2
  Boska Kaasschaaf Copenhagen - Multifunctioneel - 2 Kies je voor de Kaasschaaf Copenhagen van Boska? Dan kies je voor een strak design en jarenlang schaafplezier. Even scherp blijven: het snijblad van deze kaasschaaf blijft duurzaam scherp. De schaaf is uit één stuk RVS gemaakt en is daardoor ook nog eens extra sterk. ‘Sterk’ betekent in dit geval niet meteen ‘zwaar’. De Kaasschaaf Copenhagen is hol van binnen en dus heerlijk licht.

  Van al je half harde en harde kazen schaaf je met de Kaasschaaf Copenhagen zeer dunne, smaakvolle plakken. Die smaak wordt bepaald door de dikte van je schaafwerk. Hoe dunner de plakken, hoe beter. Bij dunne plakken komt er namelijk meer zuurstof bij de kaas en dat versterkt de smaakintensiteit. Geef jouw kwaliteitskaas de schaaf die het verdient.

  Met de Kaasschaaf Copenhagen van Boska schaaf en presenteer je heerlijke plakken van allerhande kazen. Zo simpel is het! Na gebruik reinig je de schaaf met de hand of in de vaatwasser. Natuurlijk ontvang je van Boska 10 jaar garantie op dit topproduct.

  8,99


  Titel: Boska Kaasschaaf Copenhagen - Multifunctioneel - 2
  Prijs: € 8,99
  Productcode: 9200000087573909


   

Kies je voor de Kaasschaaf Copenhagen van Boska? Dan kies je voor een strak design en jarenlang schaafplezier. Even scherp blijven: het snijblad van deze kaasschaaf blijft duurzaam scherp. De schaaf is uit één stuk RVS gemaakt en is daardoor ook nog....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top