Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Zedar ZDR-300 - Kruimelzuiger snoerloos - Zwart


 • Zedar ZDR-300 - Kruimelzuiger snoerloos - Zwart
  Zedar ZDR-300 - Kruimelzuiger snoerloos - Zwart Met de Zedar kruimeldief geniet je altijd van een schone ruimte. Door het compacte en draadloze model neem je hem makkelijk mee op reis en is het makkelijk op te bergen. Met de verschillende opzetstukken zuig je zelfs de onbereikbare hoekjes schoon! De krachtige handzuiger van Zedar is een droog en nat zuiger. Daarnaast is hij voorzien van een HEPA filter waarmee je zelfs de kleinste vuil deeltjes opvangt.

  Draadloos en lichtgewicht
  De kruimeldief is draadloos en maakt het mogelijk om elke hoek goed te behandelen zonder een draad dat in de weg zit. De Zedar kruimel dief is een extreem licht model van slechts 750 gram. Hierdoor kan je zorgeloos stofzuigen zonder lichamelijke klachten te krijgen. Auto
  Door het compacte model is deze kruimeldief uitermate geschikt als reismaatje naar je favoriete vakantieadres of als autostofzuiger. Doordat hij draadloos is en een lange accuduur heeft is hij geschikt voor een dagelijkse snelle grondige reiniging van je auto.

  Lange levensduur
  De Zedar kruimeldief heeft een lange levensduur. Met zijn ingebouwde Li-ion batterij met 2600mAh capaciteit kan je met een volle accu maar liefst 30 minuten stofzuigen. Daarnaast is de kruimelzuiger voorzien van een EU adapter waarmee je het product extra snel oplaad.

  Extra stil en krachtig
  De Zedar kruimel zuiger komt het beste uit de test. Niet alleen in zijn kunnen maar ook het geluidsniveau is lager dan andere in zijn klasse. Het model is zo ontworpen dat het ondanks zijn minimale geluidsniveau geen kracht verliest. Met een zuigkracht van maar liefst 9Kpa zuigt hij tot wel 800 gram op!

  Nat en droog zuiger
  Of het nou kruimels zijn of vloeistof, deze kruimeldief zuigt alles schoon. Met de bijgeleverde opzetstukken is geen klus te gek. Let op: je kan maximaal tachtig ml opzuigen.

  Verschillende opzetstukken
  Met de 4 verschillende opzetstukken is geen klus te gek voor deze alleskunner. Mensen met huisdieren weten hoeveel haar ze los kunnen laten op een dag. De Zedar kruimelzuiger wordt geleverd met een geschikte borstel waarmee u probleemloos alle dierenharen opzuigt.

  HEPA filter
  Het apparaat maakt gebruik van een HEPA filter, dit is het beste filter op de markt. Dit filter vangt de meest kleine stofdeeltjes en produceert bijna geen geur. Bij het schoonmaken blijven de stofdeeltjes goed opgeslagen wat de gezondheid bevorderd.

  Zedar Kruimeldief
  ✔ HEPA filter
  ✔ 4 opzetstukjes
  ✔ Voor nat en droog
  ✔ Laag geluidsniveau
  ✔ Perfect voor dierenhaar
  ✔ Draadloos en oplaadbaar

  Inhoud verpakking:
  1x Zedar handstofzuiger
  1x borstel zuigmond
  1x Zuigmondstuk
  2x aansluitkop
  1x handleiding
  1x Oplaadkabel
  1x Slang

  34,12


  Titel: Zedar ZDR-300 - Kruimelzuiger snoerloos - Zwart
  Prijs: € 34,12
  Productcode: 9300000017669856


   

Met de Zedar kruimeldief geniet je altijd van een schone ruimte. Door het compacte en draadloze model neem je hem makkelijk mee op reis en is het makkelijk op te bergen. Met de verschillende opzetstukken zuig je zelfs de onbereikbare hoekjes schoon!....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top