Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Anti Blafband - Zonder Schok - Blafband - Diervrie


 • Anti Blafband - Zonder Schok - Blafband - Diervrie
  Anti Blafband - Zonder Schok - Blafband - Diervrie Is jouw viervoeter onrustig en word je gek van al dat geblaf? Geniet weer van rust met de JC Pets diervriendelijke anti-blafband!

  Waar traditionele banden met elektrische schokken jouw hond vaak juist extra stress en soms zelfs brandwonden bezorgen, biedt JC Pets jou een diervriendelijke oplossing en houd je jouw trouwe vriend blij en gezond.

  Diervriendelijk
  Deze slimme anti-blafband stopt geblaf met behulp van geavanceerde techniek en kalmeert zo jouw hond op een diervriendelijke manier. Met een combinatie van ultrasone piepfrequenties en lichte trillingen worden zelfs de meest koppige honden gecorrigeerd zonder schade toe te brengen.

  Hoe het werkt
  De band is voorzien van een hoog gevoelige sensor en pikt zo de geluidstrillingen van zelfs de zachtste blaf op. Wanneer de hond twee keer achter elkaar blaft produceert de band een correctiepiep. Na de derde keer blaffen wordt ook de pijnloze vibratiemodus geactiveerd en nemen de piepjes en trillingen op milde wijze toe totdat het blaffen is gecorrigeerd.

  Multifunctioneel
  Jouw nieuwe anti blaf apparaat is geschikt voor alle hondensoorten, groot én klein! Met zeven verschillende gevoeligheidsstanden, twee maten vibratiedopjes en een verstelbare halsband kan de anti-blafband precies op jouw hond worden afgesteld.

  Nauwkeurige correctie
  De JC Pets diervriendelijke anti-blafband pikt geblaf nauwkeurig op en weet zo precies wanneer correctie moet worden toegepast. Zo zal jouw hond alleen vibraties voelen wanneer dat echt nodig is en bezorg je jouw viervoeter geen onnodige stress.

  Front covers
  De anti-blafband is voorzien van drie opzetstukken in verschillende kleuren zodat jij de halsband aan de hand van jouw persoonlijke stijl kunt opfleuren. Kies uit zwart, roze of blauw en selecteer de cover die past bij jou!

  Krachtige batterij
  Jouw anti blaf apparaat werkt op een sterke 4LR44 alkalinebatterij welke bij continue gebruik tot wel 14 dagen meegaat! Bovendien schakelt jouw halsband na de 7 verschillende niveaus te hebben doorlopen automatisch over naar een slaapstand van 1 minuut om optimaal energie te kunnen besparen.

  Optimale kwaliteit
  De JC Pets halsband bestaat volledig uit hoogwaardig materiaal en is met krachtig nylon ontzettend duurzaam. Bovendien is de band voorzien van reflecterende details en zal jouw hond altijd veilig zijn.

  Testen voor gebruik
  Wil je de halsband voor gebruik testen? Ook dat is mogelijk. Blaas zacht in de richting van het kleine gaatje dat zich tussen de 2 trillingssondes bevindt tot een piep te horen is. Blaas nogmaals en je zult een tweede piepje horen. Na drie keer blazen voel je een lichte trilling. Herhaal deze stappen tot de 7 correctieniveaus zijn bereikt.

  Jouw voordelen
  ✓ Hoog gevoelige sensor
  ✓ 7 niveaus vibratie & geluid
  ✓ Krachtige batterij
  ✓ 3 verschillende kleuren front covers
  ✓ Géén elektrische schokken
  ✓ Veilig & diervriendelijk
  ✓ Optimale kwaliteit

  Productspecificaties
  • Gevoeligheidsniveaus: 7
  • Inclusief 2 extra batterijen
  • Batterij: 6V 4LR44 alkalinebatterij
  • Geschikt voor: honden van 5 tot 50 kg
  • Verstelbare lengte: 20 tot 55 cm
  • Twee sets vibratiedopjes: voor lang haar en kort haar
  • Materiaal: nylon met reflectiepatroon

  Verpakkingsinhoud
  • 1x JC Pets anti-blafband
  • 3x plastic front cover (zwart, roze, blauw)
  • 1x verstelbare nylon band
  • 2x 6V batterij
  • 2x set vibratiedopjes
  • 1x handleiding

  100% tevredenheidsgarantie
  Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten en bieden jou een onvoorwaardelijke garantie. Wanneer je tegen problemen aan loopt of niet tevreden bent met het aangeschafte product helpen wij je graag verder en krijg je het aankoopbedrag van ons terug.

  Bestel jouw blafband vandaag nog en geniet van rust voor jezelf én je dierenvriend!  30,95


  Titel: Anti Blafband - Zonder Schok - Blafband - Diervrie
  Prijs: € 30,95
  Productcode: 9300000012211623


   

Is jouw viervoeter onrustig en word je gek van al dat geblaf? Geniet weer van rust met de JC Pets diervriendelijke anti-blafband!

Waar traditionele banden met elektrische schokken jouw hond vaak juist extra stress en soms zelfs brandwonden bezorg....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top