Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Beste valentijn cadeautje voor hem en vrouw - Geef


 • Beste valentijn cadeautje voor hem en vrouw - Geef
  Beste valentijn cadeautje voor hem en vrouw - Geef De juiste combinatie van afrodisiacum etherische oliën kan een romantische avond met die ene speciale persoon nog aangenamer maken.

  We hebben in dit pakket zorgvuldig 100% pure etherische oliën van therapeutische kwaliteit geselecteerd vanwege hun afrodiserende eigenschappen. Holistische gezondheidswerkers, aromatherapie-experts en verschillende onderzoeken suggereren dat deze essentiële oliën de sensualiteit en intimiteit kunnen vergroten omdat ze de bloedsomloop en bloedstroom verhogen. Een gedetailleerde wetenschappelijke uitleg wordt aan het einde van de pagina vermeld.

  Onze INTIMATE box is een op onderzoek gebaseerde combinatie van 100% pure etherische oliën van therapeutische kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd voor versterkte intieme gevoelens. Het is een natuurlijke oplossing om je liefdesleven op te fleuren.

  Wat zit er in de doos?
  1x10ml roos 1x10ml jasmijn 1x10ml sandelhout 1x10ml neroli 1x10ml salie 1x10ml ylang-ylang ✔️ STEM DE STEMMING IN - Creëer een romantische sfeer in je slaapkamer (of het hele huis) met een paar druppels van onze etherische oliën in de geurverspreider. Enkele van de diffusorrecepten worden later op deze pagina genoemd om een perfect intieme omgeving te creëren.

  ✔️ INTIEME MASSAGE - Geniet van een intieme massage met een paar druppels van onze 100% pure essentiële oliën met lustopwekkende eigenschappen. Deze oliën worden in de huid opgenomen en er komt een geur van de olie vrij die het spiersysteem van je partner activeert en hun doorbloeding stimuleert. Enkele van de massage recepten worden verderop op deze pagina genoemd om perfecte actuele mengsels te creëren.

  ✔️ ULTIEME BADERVARING - Een paar druppels in bad of jacuzzi en geniet van de ultieme badervaring.

  ✔️ BESTE VOOR AROMATHERAPIE - We hebben het werk al voor u gedaan door de juiste combinatie van oliën (en hun talloze combinaties) te kiezen voor uw aromatherapiebehoeften. Uw welzijn verbetert de klok rond. Een energieke ochtend, middagstemming, rustige avonden en intieme nachten.

  ✔️ PERFECTE CADEAU - Geef cadeau en ontwikkel een nog sterkere band met je partner op gedenkwaardige dagen zoals:
  Kerstmis Valentijnsdag Trouwdag Verjaardagen Echtgenoot dag - 26 jan Dag van de waardering van de echtgenoot - Derde zaterdag in april Vriendinnendag - 1-aug Koppeldag - 18 aug Dag van de waardering van de vrouw - Derde zondag van september Vriendendag - 3 oktober Salie
  De olie van "helderheid en zicht", maar als afrodisiacum werkt het door het hormonale systeem te beïnvloeden. Een hormonale onbalans resulteert van nature in een laag libido. Scharlei helpt door de stemming te verbeteren volgens een onderzoek in Phytotherapy Research en pakt dit probleem aan. Het heeft een diepe, zoete en nootachtige smaak die stress en angst helpt kalmeren, remmingen vermindert en het libido verhoogt. Het is ook diep ontspannend, bevordert euforie en werkt als een krachtig afrodisiacum. Door de hormonale werking is dit een fantastische olie om het hele jaar door te gebruiken.

  Ylang ylang
  Een bekend afrodisiacum. Dit is de olie van de "innerlijke jongen / meisje". Het staat bekend als een van de krachtigste afrodisiaca van etherische oliën omdat het de seksuele energie beïnvloedt en relaties verbetert. Essentiële olie van ylang-ylang heeft euforische eigenschappen en kan een meer sensuele en erotische ervaring stimuleren tijdens het vrijen. Het kan ook helpen bij impotentie en een laag libido omdat het, net als essentiële rozenolie, de bloedsomloop ondersteunt. Het kan ook 's morgens op de enkels worden aangebracht, wat een reflexologiepunt is voor eierstokken.

  Roos
  Een ander bekend afrodisiacum dat helpt bij sensualiteit door middel van geluk en zelfvertrouwen. Het verhoogt het libido en verbetert de productie van sperma en testosteron. Met rozen als favoriete Valentijnsdagbloemen, is het geen verrassing dat essentiële rozenolie de olie is van "goddelijke liefde". Het ondersteunt de bloedsomloop en de bloedstroom naar de onderwereld, wat cruciaal is voor het vrijen. Tegelijkertijd is het een zeer sensuele en romantische geur die emotioneel opbeurend is, zoals wordt ondersteund door veel wetenschappelijke studies.

  Sandelhout
  De geur van sandelhoutolie is een van de meest verleidelijke afrodisiaca van alle geuren. Deze olie kan het libido bij beide partners verhogen. De geur van sandelhoutolie zal uw ademhaling ontspannen en uw emoties kalmeren. Sandelhout geeft je het vereiste verwarmende effect van het lichaam en een sterkere verbinding met je geliefde. Het beste van alles is dat het ongevraagde interacties aanmoedigt die koppels helpen uit een seksuele inzinking te komen.

  Sandelhout heeft een exotisch, warm en houtachtig aroma waardoor het perfect is voor mannen. Het is historisch gebruikt bij meditatie en kan de geest op een krachtige manier centreren. Het is ook een geweldige spanningsverlichter en kalmeert het lichaam. Sandelhout creëert een gevoel van openheid en heeft een geur die lijkt op mannelijke feromonen.

  Neroli
  Een afrodisiacum met een intense bloemengeur van oranjebloesem. Het verlicht pijn, inclusief zenuwpijn, verlicht hoofdpijn, kalmeert angst, vermindert stress, verlaagt cortisolspiegels, stimuleert de geest en helpt depressie te elimineren.
  Wanneer deze essentiële olie wordt verdund met dragerolie, kan deze worden aangebracht op uw binnenkant van de dijen, onderrug, buikstreek en borst. U kunt het ook verspreiden voor een romantische aromatherapie in uw huisverspreider. Neroli-olie is zeer kalmerend, krachtig en normaal gesproken hoef je maar een paar druppels toe te voegen aan een biologische basisolie. Uw romantische avond met uw partner zal niet teleurstellen.

  Jasmijn
  Het is wetenschappelijk aangetoond dat het gevoelens van welzijn stimuleert, depressies verlicht en stemmingsniveaus stimuleert, volgens een onderzoek in Natural Products Communications.
  Jasmijnolie beïnvloedt het emotionele evenwicht en de hormonale systemen. Het is de olie van "seksuele zuiverheid en balans" en is vooral aantrekkelijk bij gebruik door vrouwen. Het brengt positiviteit naar voren en vermindert tegelijkertijd angst, apathie, depressie en gevoelens van onverschilligheid. Deze olie kan partners zeker aanmoedigen om de intimiteit te verkennen die ze mogelijk hebben verloren.

  DIFFUSOR MENGSELS
  Laten we dichterbij komen
  2 druppels roos
  2 druppels ylang ylang
  2 druppels sandelhout

  Laten we speels worden
  3 druppels roos
  3 druppels ylang ylang
  1 druppel salie

  Liefdesdrankje
  4 druppels sandelhout
  3 druppels ylang ylang
  2 druppels neroli

  Laten we pittig worden
  2 druppels salie
  3 druppels ylang ylang
  2 druppels neroli
  2 druppels sandelhout

  In de stemming
  3 druppels ylang ylang
  2 druppels jasmijn
  2 druppels neroli
  2 drop sandelhout

  MASSAGE MENGSELS

  VOOR HAAR

  Activeer haar aphrodite
  4 druppels ylang ylang
  2 druppels salie
  2 druppels jasmijn
  2 druppels neroli
  2 druppels sandelhout
  1 druppel roos
  Toepassen op drukpunten.

  Die nacht voor haar
  4 druppels roos
  2 druppels ylang ylang
  2 druppels jasmijn
  Toepassen op drukpunten.

  VOOR HEM

  Duizelig
  1 druppel sandelhout
  2 druppels salie
  1 druppel ylang ylang
  Geweldig om hormonale balans aan te moedigen en te stimuleren. Topisch op de onderbuik aanbrengen.

  Laten we beginnen
  6 druppels sandelhout
  4 druppels ylang ylang
  2 druppels salie
  2 druppels neroli
  Toepassen op drukpunten.

  VOOR BEIDE

  Afrodisiacum aroma-arouser
  12 druppels sandelhout
  5 druppels ylang ylang
  1 druppel salie
  1 druppel jasmijn
  Aanbrengen op de achterkant van de nek en achter de oren.

  Body warmer
  2 druppels jasmijn
  3 druppels sandelhout
  2 druppels ylang Ylang
  2 druppels salie
  Toepassen op drukpunten.

  Verdubbel of driemaal de druppels als je van een sterke geur houdt. Gebruik in bad, jacuzzi of plaatselijk aanbrengen. Gecombineerde mengsels kunnen in een glazen fles worden bewaard voor hergebruik.

  Wetenschappelijke verklaring:
  Etherische oliën beïnvloeden de reukzenuw die berichten naar het limbische deel van de hersenen stuurt. De hersenen worden vervolgens gestimuleerd en resulteren in verschillende opgewonden reacties. De hypothalamus in de hersenen is direct gerelateerd aan hormooncontrole en reguleert de productie van hormonen, energieniveaus en de drang om te vrijen. Essentiële oliën in dit pakket (zowel afzonderlijk als hun verschillende combinaties: zie recepten onderaan) zijn zorgvuldig geselecteerd om de hypothalamus op verschillende manieren te beïnvloeden. Als resultaat ervaren we de zalige gevoelens van romantiek, opwinding, verleiding, prikkeling van de zintuigen, verminderde remmingen, verhoogde energie en intimiteit.

  39,99


  Titel: Beste valentijn cadeautje voor hem en vrouw - Geef
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9300000019010745


   

De juiste combinatie van afrodisiacum etherische oliën kan een romantische avond met die ene speciale persoon nog aangenamer maken.

We hebben in dit pakket zorgvuldig 100% pure etherische oliën van therapeutische kwaliteit geselecteerd vanwege hun....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top