Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Future Nostalgia Deluxe (The Moonlight Edition) (C


 • Future Nostalgia Deluxe (The Moonlight Edition) (C
  Future Nostalgia Deluxe (The Moonlight Edition) (C Dua Lipa released een deluxe versie van haar "Future Nostalgia" album: "The Moonlight Edition", een viering van een album dat enkel omschreven kan worden als album van een generatie.

  Het is de meest gestreamde album van een Britse vrouwelijke artiest in een dag, wereldwijd. Met dit album heeft Dua meerdere weken aan de top gestaan en domineerde ze de radiozenders met dit prachtige album. "We're Good" is de album track en zijn zowel creatief als sonisch uitdagend geweest voor Dua.

  Haar hit single "Fever" met Angele is tijdens zijn debuutweek op nummer 1 beland in de Vlaamse hitlijsten. Dit is de eerste single die dit bereikt heeft sinds Adele in 2015. Op dit album staan onder andere ook de wereld hits "Don't Start Now", "Physical", "Levitating", "Love Again" & de platinum single "Break My Heart".

  22,02


  Titel: Future Nostalgia Deluxe (The Moonlight Edition) (C
  Prijs: € 22,02
  Productcode: 9300000026377479


   

Dua Lipa released een deluxe versie van haar "Future Nostalgia" album: "The Moonlight Edition", een viering van een album dat enkel omschreven kan worden als album van een generatie.

Het is de meest gestreamde album van een Britse vrouwelijke art....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top