Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Canon PIXMA TS7450 multifunctioneel systeem 3-in-1


 • Canon PIXMA TS7450 multifunctioneel systeem 3-in-1
  Canon PIXMA TS7450 multifunctioneel systeem 3-in-1 Tip:
  De cartridges die u hebt gekregen bij de aanschaf van de printer zijn meestal de zogenaamde Setup-cartridges. De inkt hiervan wordt ook gebruikt om de leidingen te vullen en dan is er minder inhoud beschikbaar om nog te printen.
  Het is ons advies om direct een extra set inktcartridges bij uw printer mee te bestellen.
  In de bundel krijgt u hier een extra korting. De Canon PIXMA TS7450 is uitermate geschikt voor veelzijdig thuisgebruik en effectief thuiswerken: print, scan en kopieer vanaf elk apparaat. De printer is zeer eenvoudig te verbinden en te bedienen met behulp van de Canon PRINT-app: met deze All-in-One printer voor thuis kun je optimaal mobiel printen. De PIXMA TS7450 is stijlvol, betaalbaar en gebruiksvriendelijk. Bovendien kun je ermee printen op diverse soorten media vanaf je computer, tablet of smartphone: print op fotopapier, strijkapplicaties, magnetisch papier of herplakbaar papier. Dankzij de ADF-technologie kun je meerdere vellen in een handomdraai scannen en kopiëren, waardoor thuiswerken sneller en eenvoudiger wordt. Ben je klaar met werken? De PIXMA TS7450 is net zo creatief als jij en is ideaal voor artistieke creaties met de kinderen of zelfs voor 'grote kinderen'. Voordelen De PIXMA TS7450 heeft een aantrekkelijk nieuw ontwerp en is een mooie, compacte All-in-OneKopieer en scan meerdere vellen zonder dat je ze hoeft te verwijderen of opnieuw moet laden dankzij de ADF-technologie (automatische documentinvoer)De PIXMA TS7450 is uitermate gebruiksvriendelijk: maak direct verbinding vanaf een computer of smartphone, en print vanaf een camera met behulp van Wi-FiHet instellen van de PIXMA TS7450 gaat aanzienlijk sneller. Scan de QR-code met je smartphone en de slimme technologie doet de restGebruik een reeks handige apps om makkelijk te printen vanaf smartphones en tablets, om verbinding te maken met cloudservices, om creatieve inspiratie op te doen en meerDe PIXMA TS7450 is net zo creatief als jij; print op fotopapier, strijkapplicaties, magnetisch papier en herplakbaar papierPrint foto's zonder witrand van 10 x 15 cm in 43 secondenMet Direct Connection (directe verbinding) via de QR-code, kun je verbinding maken met de PIXMA TS7450 door de QR-code te scannen die wordt weergegeven op het LCD-schermBespaar papier en tijd met automatisch dubbelzijdig printen en kopiëren

  127,79


  Titel: Canon PIXMA TS7450 multifunctioneel systeem 3-in-1
  Prijs: € 127,79
  Productcode: 9300000015613444


   

Tip:
De cartridges die u hebt gekregen bij de aanschaf van de printer zijn meestal de zogenaamde Setup-cartridges. De inkt hiervan wordt ook gebruikt om de leidingen te vullen en dan is er minder inhoud beschikbaar om nog te printen.
Het is ons ad....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top