Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Canon PIXMA MG2555S - All-in-one Printer - Zonder • Canon PIXMA MG2555S - All-in-one Printer - Zonder WiFi

  Canon PIXMA MG2555S - All-in-one Printer - Zonder Let op: deze printer heeft geen WiFi en kan dus niet draadloos printen. Om te printen gebruik je een printerkabel (deze wordt niet standaard meegeleverd).

  Deze Canon PIXMA MG2555S All-in-One printer is geschikt voor thuisgebruik. Met deze printer kun je eenvoudig printen, kopiëren en scannen. Van documenten met veel tekst tot familiefoto's, het printsysteem van deze compacte All-in-One is gemaakt voor kwaliteit en gebruiksgemak. Dankzij het stijlvolle en compacte design van de printer past deze mooi op je bureau en biedt het krachtige functies voor elke thuisgebruiker.
  Belangrijkste kenmerken van de Canon PIXMA MG2555S: Deze printer... … print in zwart/wit en in kleur.
  … heeft een fax-, scan -, en printfunctie.
  … heeft geen WiFi opties
  ... kan nu ook gezichten herkennen via de My Image Garden-app waardoor je je foto's voortaan gemakkelijker dan ooit ordent en print. Ook de CREATIVE PARK PREMIUM biedt een wereld aan creatieve mogelijkheden, met diverse ontwerpen van professionele kunstenaars. Dit staat je allemaal ter beschikking om te gebruiken als ansichtkaarten, kalenders, verjaardagskaarten en nog veel meer.
  ... heeft een ingebouwde energiebesparing. Verbruik minder energie met Auto Power On/Off. Druk op 'Printen' op je laptop en zie de printer onmiddellijk uit de spaarstand komen, klaar om te printen zonder dat je hem aan hoeft te zetten. Goed om te weten
  Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. De printer wordt geleverd met: Een stroomkabel, set-up cartridges, handleiding en bijbehorende software Bijpassende inktcartridges: Canon PG-545/CL-546 kleur en zwart. Bespaar tot 30% op je inktkosten per pagina door de optionele Canon XL-inktcartridges met meer inkt capaciteit te gebruiken. Schaf dan de XL cartridges aan! Je kunt tot wel 30% op de kosten per pagina besparen in vergelijking met de standaardcartridges. Haal meer pagina's uit een cartridge en vervang je cartridges minder vaak; de Canon PIXMA MG2555S gebruiken is voordelig voor jezelf en de planeet.

  45,07 45,07


  Titel: Canon PIXMA MG2555S - All-in-one Printer - Zonder
  Prijs: € 45,07
  Productcode: 9300000026477857


   

Let op: deze printer heeft geen WiFi en kan dus niet draadloos printen. Om te printen gebruik je een printerkabel (deze wordt niet standaard meegeleverd).

Deze Canon PIXMA MG2555S All-in-One printer is geschikt voor thuisgebruik. Met deze printer....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top