Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

J-Pro Tuinverlichting - 20 LED 5m - Big Bulb licht


 • J-Pro Tuinverlichting - 20 LED 5m - Big Bulb licht
  J-Pro Tuinverlichting - 20 LED 5m - Big Bulb licht Wilt u meer sfeer in huis of tuin? Creëer een ‘welkom thuis’ gevoel met dit leuke lichtsnoer. De LED lichtslinger is 3 meter lang en heeft 20 duurzame LED lichtjes. De slinger is lang genoeg om elke ruimte te voorzien van gezellig licht. De lichtslinger is van de beste kwaliteit, stevig gebouwd en volledig weerbestendig. Creëer waar u maar wil een zeer gezellige sfeer: buiten in de tuin, op uw terras, in de woonkamer, in uw badkamer, in uw slaapkamer en in de kerstboom. Sfeervol en zuinig:
  De slinger is perfect voor de donkere wintermaanden en de feestdagen die eraan komen. Maar de LED verlichting staat ook super gezellig tijdens een verjaardag of een romantisch avondje samen met uw partner. Tover elke ruimte om tot sfeervol en gezellig met deze lichtslinger. Waarom:
  LED licht is ruim 90% zuiniger dan de standaard gloeilamp. Een gloeilamp verbruikt tussen de 20 en 65 Watt energie, terwijl LED verlichting maar een 4 tot 12 Watt energie verbruikt. Geschikt voor binnen en buiten Met deze lichtslinger heeft u altijd stroom en kunt u de lampjes zolang laten branden als gewenst. Op zoek naar een Solar lichtslinger voor buiten, dan verwijzen wij u graag naar onze andere producten op zonne-energie. Kom helemaal in de feeststemming met deze prachtige LED lichtslinger. De lichtslinger is bovendien waterbestendig. Ideaal dus om de tuin of balkon mee te versieren! Voordelen: LED is 90% duurzamer dan normaal licht; Breed toepassingsgebied: voor elke situatie een lichtstand; Geschikt voor elke ruimte, zowel binnen als buiten; Warm licht zorgt voor een gezellige sfeer; Veilig door de laagspanning; Spatwaterdicht; Eenvoudig te bedienen. LET OP VOOR BESTELLEN: De lampen zijn ø5cm groot met in totaal 20 lampen op 3M. Er zit telkens 15cm tussen elke lamp. Het snoer is 2m lang.

  Gebruiksinstructie:
  Eens een goed plekje gevonden te hebben waar u de slinger wil ophangen, sluit u de J-Pro lichtslinger aan op het stroomnetwerk en geniet van het warme licht dat de gekleurde lichtjes geven. Kies een van de acht standen van de lampjes en stel eventueel een schakelklok in. We raden aan een schakelklok (timer) te gebruiken wanneer u de lampjes wil automatiseren. Productspecificaties: Volledig weerbestendig 8 Standen Big Bulb Geschikt voor de kerstperiode Zeer stevig gebouwd Met stekker 20 duurzame LED lampjes op 5m Waterbestendig Mooi design Gegarandeerd jaren plezier

  29,99


  Titel: J-Pro Tuinverlichting - 20 LED 5m - Big Bulb licht
  Prijs: € 29,99
  Productcode: 9300000006220797


   

Wilt u meer sfeer in huis of tuin? Creëer een ‘welkom thuis’ gevoel met dit leuke lichtsnoer. De LED lichtslinger is 3 meter lang en heeft 20 duurzame LED lichtjes. De slinger is lang genoeg om elke ruimte te voorzien van gezellig licht. De lichtsli....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top