Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Xbox Draadloze Controller + kabel voor Windows 10


 • Xbox Draadloze Controller + kabel voor Windows 10
  Xbox Draadloze Controller + kabel voor Windows 10 Ervaar het gemoderniseerde design van de Xbox Draadloze Controller, met uitgesneden oppervlakken en verfijnde geometrie voor meer comfort tijdens het gameplay.

  Let op: deze controller is draadloos voor Xbox, maar bedraad voor Windows.

  Gamen op een hoger niveau Ervaar het gemoderniseerde ontwerp van de Xbox draadloze controller, met speciaal gevormde oppervlakken en verfijnde geometrie voor meer comfort en moeiteloze controle tijdens het spelen. Plug in and play Speel draadloos of gebruik de meegeleverde 9' USB-C-kabel voor een bekabelde spelervaring. Aangepaste toewijzing Personaliseer de controller door de knoptoewijzing aan te passen.* Sluit bovendien een compatibele headset aan op de 3,5 mm stereoheadset-aansluiting. Houd je doel vast Houd je doel vast met een hybride navigatiepad en gestructureerde grip op de triggers, bumpers en achterkant van de controller Deel-knop Leg content zoals screenshots, opnames en meer naadloos vast en deel ze met de nieuwe Deel-knop. Gemakkelijk koppelen en schakelen Koppel en schakel eenvoudig tussen apparaten, waaronder Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, pc's met Windows 10 en Android. * *Belangrijke informatie: *Compatibel met geselecteerde apparaten en besturingssysteemversies. Sommige functies worden niet ondersteund op Android of via Bluetooth. Ga naar xbox.com/controller-compatibility voor meer informatie. Knoptoewijzingen kunnen worden aangepast met de Xbox Accessoires-app voor XboxSeries X, Xbox One en Windows 10. Het Bluetooth®-woordmerk en de logo's zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Microsoft Corporation is onder licentie. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren.

  69,96


  Titel: Xbox Draadloze Controller + kabel voor Windows 10
  Prijs: € 69,96
  Productcode: 9300000013231335


   

Ervaar het gemoderniseerde design van de Xbox Draadloze Controller, met uitgesneden oppervlakken en verfijnde geometrie voor meer comfort tijdens het gameplay.

Let op: deze controller is draadloos voor Xbox, maar bedraad voor Windows.

Gamen op....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top