Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

MacGyver Verrekijker 10 x 40 Bak7 - Complete kijke


 • MacGyver Verrekijker 10 x 40 Bak7 - Complete kijke
  MacGyver Verrekijker 10 x 40 Bak7 - Complete kijke Een betrouwbare en echte krachtpatser van MacGyver met een vergroting van 10x voor jong, oud, brildragend en super is voor het stadion, theater of vogel spotten. De 10 x 40 kun je door zijn compacte formaat makkelijk overal mee naartoe nemen. De kijker ligt lekker in de hand en is ook eenvoudig en snel scherp te stellen. Daarom is deze kijker ook erg geschikt voor vrouwen met kleinere handen. Deze kijker wordt mede hierom geadviseerd bij vogelspotcursussen.

  Geschikte gebruikersmomenten
  Deze verrekijker is vanaf 5 meter scherp zodat je ook de kleinste objecten en kleine insecten van heel dichtbij kan observeren. Met de verstelknop kan je het gewenste beeld snel en eenvoudig scherp stellen. Door de rubberen oogschelpen om te vouwen naar achteren is deze verrekijker ook prima geschikt voor brildragers. Zoom Functie; Bij een vergroting hoger dan 10 X wordt het steeds moeilijker om de verrekijker voor langere periode stil te houden, probeer dan ergens tegen aan te leunen of op de ellebogen te steunen. Tijdens het zoomen zal het beeld enigszins kunnen verlopen en dient het beeld te worden scherp gesteld.

  Voordelen met deze kijker
  De kijker kan 10 x vergroten en is uitgerust met een uitstekende lichtopbrengst, is spatwaterdicht en heeft gecoate lenzen. Met de diopetrie instelling, kan deze verrekijker haarscherp kijken. Het BK-7 optiek zorgt voor goede en heldere kijkprestaties. Door het sterke rubberen materiaal is de kijker bestand tegen eventueel stoten. Dek wel altijd uw lenzen af met de meegeleverde rubberen oogkleppen. Aan deze verrekijker zit een riemlus en hierdoor is deze verrekijker altijd binnen handbereik.

  Ook mooie cadeauverpakking
  De verrekijker wordt geleverd in een mooie kleurendoos met alle specificaties. In de tas bevindt zich een nette draagtas, voor om de nek of schouder. In het tasje zit uiteraard ook een lenzendoekje
  Waarschuwing: Kijk nooit in de zon, dit kan uw ogen onherstelbaar beschadigen. Mocht deze kijkers ééns nat worden dan is dit géén probleem mits deze wel tijdig droog gemaakt wordt en absoluut droog opgeborgen wordt.

  TIP: Kijk vooral ééns in het donker naar de maan en de sterren.

  Geleverde producten:
  - Geprinte MacGyver cadeaudoos
  - Opberg etui met schouderriem
  - Schouderriem om de verrekijker aan te bevestigen
  - Lensdoekje

  Specificaties
  - Artikelnaam: 10 x 40
  - Fully-coated
  - Prisma: Bak7
  - Vergroting: 10 keer
  - Gewicht: 456 gram
  - Afmeting: 14 x 12,5 x 5 cm
  -Objectief diameter: 40mm

  24,95


  Titel: MacGyver Verrekijker 10 x 40 Bak7 - Complete kijke
  Prijs: € 24,95
  Productcode: 9200000112325796


   

Een betrouwbare en echte krachtpatser van MacGyver met een vergroting van 10x voor jong, oud, brildragend en super is voor het stadion, theater of vogel spotten. De 10 x 40 kun je door zijn compacte formaat makkelijk overal mee naartoe nemen. De kijk....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top